SRETNO SVIMA!

SEKSI HOROSKOP: Jao, netko bi mogao imati problema; zapamtite jedno – seks iscjeljuje, nemojte ga izbjegavati

Netrpeljivost prema tuđim uvjerenjima

Sunce ulazi u vatreni znak Strijelca, i (pre)visoki standardi mogu nas dovesti do netrpeljivosti prema tuđim uvjerenjima i nazorima i bezosjećajnosti za druge.

S Venerom, ‘u padu’, u Škorpionu, naše društvene i ljubavne potrebe mogu biti onemogućene zbog sklonosti za tajnovitošću i nevoljkosti da vjerujemo drugima.

Razočaranja, kao i sve tzv. negativno, imaju nešto što nam je od velike pomoći: ona pokazuju u kolikoj smo mjeri upoznali svoje srce, odnosno u kolikoj mjeri zavaravamo sami sebe i mislimo da nešto znamo, o čemu zapravo uopće ništa ne znamo. Tko svoje srce poznaje, više ne može biti prevaren. Jer tko poznaje svoje srce, poznaje i svako drugo.

OVNOVI su puni samopouzdanja, i ne strahuju od poraza. Situacija će se zakomplicirati, i nećete znati na koju biste stranu prije krenuli. Ljubite odgovorno, i neće vam se ništa loše dogoditi. U suprotnom, nevolje na vidiku.

LAVOVI su neozbiljni i sve shvaćaju olako. Volje i energije imate u dostatnim količinama, ali vam srce više ne titra skladno i taktično. I u krevetu su vam uvenule ruže. Morate oplemeniti vlastitu dušu, da biste zaslužili intimnu bliskost.

STRIJELCI ulaze u razdoblje opasnog življenja, i svašta im se nešto nezgodnog može izdogađati. Ispravnim djelovanjem rastjerat ćete tamne oblake, i u vašem će srcu doći do razvedravanja. Seks vam trenutno nije prvi pri pameti.

BIKOVI vole seksualno eksperimentirati, i vrlo teško se suzdržavaju. Uskoro će vas ‘strefiti’ Venera Uran opozicija, i vi ćete se u nekog novog ludo zatreskati. A (još) postojeća veza? Ledeni vjetar poljem puše, i stare ljubavi nema više.

DJEVICE se lako naljute, ali se i brzo odljute. Morate se riješiti bijesa. Imate skrivene frustracije koje potiskujete u sebi. Riječ je o onim seksualnim. Tjelesna ljubav iscjeljuje, a vi izbjegavate seks. Prestidljivi ste, ili je nešto drugo posrijedi?

JARCI nisu optimalno dobre volje, ali nisu ni skroz pesimistični. Negdje ste između. Vaša raspoloženja osciliraju kako koji vjetar puhne. Nadate se pravoj, ledenoj zimi. Vi i ona razodijevate se pored kamina, a vani sniježna mećava…

BLIZANCIMA je energija u padu. Sunce na nebu sada je najdalje od (natalnog) Sunca vašega rođenja, i niste spremni za neka velika djela. Radite mali stvari s velikom ljubavlju! To će vam pomoći da ostanete zdravi u glavi.

VAGE su izašle iz narcisoidnog razdoblja, i više si nisu baš toliko lijepe. Drugi vas rado primaju k sebi u srce, a vi bježite od (pre)intimnih zagrljaja. Seks vam je manje bitan faktor u životu. Do daljnjega. Dok vas ne obuzme vruća strast.

VODENJACI imaju problema s koncentracijom. Ne dovršavate započeto. Iza vas ostaju repovi. Emocionalno ste olujno turbulentni, i drugi s vama teško izlaze na kraj. Imate ljubavnika ili ljubavnicu? Jao vama. Ne znate što radite.

RAKOVI se osjećaju zdravije i sigurnije, nego proteklih dana i tjedana. Za svježi protok vaše nove emocionalne energije, zaslužna je Venera u Škorpionu. Mislite pozitivnije i osjećate dublje i jače. Spremni ste za nove seksi izazove.

ŠKORPIONI izgledaju magično, i ne prolaze neprimjetno ulicom. Ako vam je ljubav najvažnija, dokažite to nesebičnim djelima. Ljubomora, posesivnost, ultimatumi…, sve to nema veze s ljubavlju. Začinite seksualne igrice nježnjošću!

RIBE su lakolomljive u srcu. Venera je upravo stala na vašu stranu, i osjetilno ćete ojačati. Seks vam je previše važan, a vlastita duhovna zbilja premalo. Dok te stvari ne uskladite u sebi, malo je vjerojatno da ćete se sretno zaljubiti.

 

Povratak na Net.hr