Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Iza erotike krije se kompleks snage

Image
Foto: Tumblr

S lavljom Venerom i Plutonom u Jarcu, u napetoj i neprilagodljivoj inkonjunkciji, teško se izjašnjavamo koga i zašto želimo.

23.7.2016.
7:00
Tumblr
Play ponuda
shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su naglog (koleričnog) temperamenta, i nestrpljive prirode. Vaša genetika je osvajačka. Planeti vam pružaju solidnu potporu, ali vi ste "nezahvalna ovca" i nikad vam dosta ljubavnih bingo proboja. Nadraženi, a suhi? Loša kombinatorika energija.

Lavovi su izvrsni u svakovrsnoj organizaciji. Draga(n) vam je na moru, a vi jadni morate raditi prekovremeno. Slobodni ste u večernje sate. Nešto s nekim strastveno farbate? Sve se brzo sazna. Dobit ćete po repu! Ni (pre)lijepa griva vas neće spasiti.

Strijelci muku muče s melankoličnim Saturnom, a u goste im stiže goropadni Mars! Mars i Saturn tradicionalno se toplohladno ne vole, i mjesec kolovoz vam neće biti haj. Prije krize, u zadnjem srpanjskom tjednu, pucat ćete iz svih seksualnih oružja!

Bikovi orgijaju naveliko. Konzumirate sve i svašta. Totalno ste se seksualno raspustili. Vaša gola bestidna uprizorenja pred širim auditorijem nisu za pohvalu. Kada se jednoga dana vratite kući, imat ćete o čemu polemizirati s prijatelji(ca)ma.

Djevice strpljivo iščekuju svojih pet minuta. Pet minuta odnosi se na cijeli mjesec, a u kolovozu vam zbog Marsa i Saturna slijedi emocionalni diskonekt. U rujnu ćete biti lijepa seksi Djeva, a i u tjednu prije kolovoza kundalini vam je vrtoglavo strastven.

Jarci su izvan ljubavne forme, ali su financijski uspješni. Spojite ljubav i posao u milozvučnu kompoziciju. Vremena za voljenje uvijek se nađe. Uostalom, gladni ste seksa! Dok ne naučite pokazivati emocije, možete samo sanjati intimno zbližavanje.

Blizanci sve bolje stoje s emocijama, a i u glavi su mudro dobrostojeći. Izležavate se na plaži? Niste od tih. Jedrite u zoru i sumrak, a preko dana i kroz noć šarate uokolo. Ljubite plavog dečka ili plavu curu sa zelenim očima. Vi ste crni? Bit će krasna djeca.

Vage su u defektu, i to onom globalno-političkom. Ne možete bez vijesti i politike. Tehnološki ste napredovali. Imate sve potrebno za multimedijalni trač sve i svakoga. Kada seks dođe na red, oči vam se sklapaju, prsti vas bole, jezik vam je suh...

Vodenjaci fino balansiraju u divljim ljubavnim vodama. Od razvikanih destinacija, draži vam je "robinzon". Na pustom otočju najbolja je zabava. Saturnovski Vodenjaci štuju konzervativni eros. Uranove kćeri i sinovi vole lucidni, bizarni, tabooooo seks!

Rakovi imaju sve, a nemaju ništa. Što je život bez ljubavi? Ako se niste predali, još uvijek ste na pola puta do pobjede. Od presudnog je značaja da niste bezenergični. Bestjelesna ljubavologija nije za vas. Rakovska "kliješta" moćna su seksualna alatka.

Škorpioni uskoro "gube" Mars i ostaju goli i bosi u pustinji. Dugo ste vi magično dirigirali, sada su na redu neki drugi mistični glazbenici. Ako ste se odnedavno ugnijezdili u novu strastvenu vezu, sve pet. Razvijajte dalje to što ste seksi započeli.

Riba u vodi, živa je erotika. Voda vas opušta, inspirira i uspaljuje, i sve istovremeno. Ljubite Raka ili Škorpiona, boravite u blizini vode, i nedostaje vam sjaj mjesečine za seksualno svemirsku romantiku. Pun Mjesec je prije koji dan bio i prošao. Koja šteta.

Play ponuda
Play ponuda