JAO!

SEKSI HOROSKOP: Evo kojem znaku će na pameti biti samo seks, a koga će nazvati suprug ljubavnice

Srce ne poznaje nikakve pokuse

Mlad Mjesec u Vagi ‘skvadriran’ Saturnom iz Jarca, idealna je kozmička konfiguracija za ‘generalno otrežnjenje’, i to u dvoje, a i šire, za zajedničko dobro.

Saturn u ‘najboljem izdanju’ je odgovornost, zrelost, sigurnost, trajnost, a Vaga je par koji se ljubi i poštuje, ili egoizmom i nezrelošću kvari i ruši harmoniju intimnog srastanja.

Srce ne poznaje nikakve pokuse. Ono voli, ili ne voli. Ljubav je uvijek spojena sa sigurnošću, s obvezom, sa spremnošću na žrtvu. Sve ostalo samo se maskira ogrtačem ljubavi.

AUTOR: Vladislav Miletić

OVNOVI su retrogradni u glavi, i ljubavno osvajanje koje su ljetos započeli, još nisu finalizirali. Ako je i ona ‘vatra’ kao i vi, prerano ste izgorili u nekontroliranoj j strasti. Možda ona i dalje ‘gori od nestrpljenja’, a vi bezglavo lutate uokolo?

LAVOVI su energetski dobrostojeći. Vaš unutarnji mir štiti vas od Koronavirusa. Sve je dobro, dok se ne dogodi loše, a možda vam se nikad ni ne dogodi. Ako je i ona stekla imunitet, volite se (natural) bez ograničenja, goli i bosi.

STRIJELCI se vesele malim stvarima. Svečano ste odustali od megalomanije. Poraz na bojnom polju (ne)ljubavi, ohladio vam je mozak.  Živite spontano, pa ako ‘štogod natrči’, sve pet. Ako nigdje nikoga nema, desničar ste po struci…

BIKOVI su tromi i usporeni. Teretno ste vozilo koje je ostalo bez goriva. Nije da vam nije do seksanja i popratnih ‘lizajućih’ užitaka, ali slabo stojite s konkretnom aktivnošću. Sve će se izmijenit na bolje, 7. siječnja 2021. godinice.

DJEVICE proljepšava tranzit Venere kroz njihov ‘djevičanski’ znak. Sigurno ste već primjetile koliko ste zgodnije no prije. I frajeri trče za vama, što se prije baš i nije događalo. A tek kad se piknete ili prasnete s nekim… Za prste ste polizat!

JARCI su malo prevrući pa malo presmrznuti, i sve tako redom ispočetka, u krug. Ili stalno kočite ili jurite sto na sat. Razdražuje vas nezgodan utjecaj tranzitnog Marsa, i to posebno vas vukove samotnjake. I samotne vučice, isto.

BLIZANKE su prpošne i slatkorječive. Fini ste i ukusni ko med od bagrema! Netko se s vama strastveno sladi, ili se samo (po)igra(va)te s drugima? Tu i tamo pokoja pusica, i to je to. Egzotična ste ptičica i slobodno letite kroz život.

VAGE se izoliraju od vanjskoga svijeta, jer se plaše ružne stvarnosti. Ako niste opsesivno pandemični, možda ste preanemični? Uspavana ljepotica više se i ne gleda u ogledalcu? Brzo se vratite k sebi i što prije se romantično zaljubite.

VODENJACI se ‘prave ludi’, kao da su ikad i bili normalni. Malo se šalimo, ali u šali zna bit i pola istine. Totalno ste nepredvidljivi. Vaš mozak sagledava ‘buduća  zbivanja’ svjetlosnom brzinom. I u seksu ste strastveno sjajni i blještavi.

RAKOVI su tradicionalno loše, jer uporno ne znaju ‘isplivat iz crne rupe’ u koju im je njihov život upao. Bit će bolje, spasit će vas vjera u dobro, tamo negdje krajem prosinca. Seks? Stalno vam je na pameti! Uopće više i ne izlazite iz Nje?

ŠKORPIONI sve vide, a prave se da ne vide. Ako ste izgubili svaki moralni kompas, to nije dobro za vaše emocionalno zdravlje. Prirodno je da čovjek odreagira na nepravdu. Zvat će vas od vaše ljubavnice suprug. Voda ste!

RIBE više ne znaju što da misle o svemu tome što im se događa. On izbjegava bliske susrete s vama, plaši se dodira i odbija seks iz ‘viših’ pandemijskih razloga. Ako vas to može utješit, niste jedina koja ima takvih sličnih problema.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr