POZOR!

SEKSI HOROSKOP: Ekipa, Sunce je ušlo u tajnovitog Škorpiona! Evo tko će bušiti i šiljiti, a tko će glumiti anđela

Karizma djeluje kao afrodizijak

Sunce je jučer ušlo u tajanovitog Škorpiona, i intenzitet ljudskih strasti se opasno pojačao. U fiksnom, vodenom znaku Škorpiona, skrivena je tajna umiranja i ponovnog rođenja. Škorpion(ka) zna kako uzeti nečiju dušu i ako naumi to učiniti s vašom, predajte se. Ili – bježite, što dalje od njega ili nje.

Zemljani trigon Venere i Saturna, pomaže nam da otkrijemo pravu mjeru u izražavanju strasti. Oni nekomunikativni, nepristupačni i bez entuzijazma u prijateljstvima i kontaktima, guraju emocije na stranu. Usamljeni, koji nisu odustali od potrage za ljubavlju, traže starije i zrelije osobe za stvaranje veza.

AUTOR: Vladislav Miletić

OVNOVI vrte razne filmove u glavi, a najviše one erotske prirode. Seksualne inhibicije i frustracije su teške stvari, ali vi s tim (zahvalite se svojoj karmi i Stvoritelju) nemate problema. Bušite i šiljite? Veleučeni ste doktor Iscjelitelj!

LAVOVI su ‘mudro ohanuli’ od seks turizma i avanturizma. Vidite da je vrag odnio šalu, i da je svijet ‘kužno obuzela’ pandemija. Vjernost je uvijek na cijeni, a sad specijalno. Ona se sto posto sigurno ne troši sa strane. Kozmički provjereno!

STRIJELCI ne stoje loše ‘po pitanju zvijezda’, a nebo kaže (i ne laže) da će se za koji dan osjećati još bolje u vlastitoj koži. Rado se stapate s tuđom kožom, i to s onom senzualno najmekanijom, savršeno hidratiziranom, ‘krafnastom’ – Ribljom!

BIKOVI su ‘živi kromosomi’ i još im nedostaju virusi da skroz izlude. Uran u Biku, jedan je od krivaca za pandemiju Korone. Dodir, okus, miris, osjet…, sve nam to Ovozemaljska Priroda daje, ali i oduzima. Preživjet ćemo, nema nam druge.

DJEVICA je navukla na lice ‘strogu masku’, i njenim emocijama nema nigdje ni traga. Kad vas šef(ica) pohvali, nećete ostat hladni. Seks? Ako je on vrijedan, uredan i financijski fino potkožen, vaše ‘prvoklasne pedale’ širom ćete raširit!

JARCI su uvjereni da planeti nemaju utjecaja na živa bića na Zemlji. Sve je čudesno – čovjek, život, zvijezde, svemir…, i ništa nije materijalno, jer sve je nevidljiva energija. Ne budite anemično bezeenergični. Praskajte se! Big Bang!!!

BLIZANCI su vragolasti, a glume anđele. Blizanske su po tom pitanju još gore. Vaš najgori grijeh je stalni svakodnevni tračeraj svega i svakoga. Kad stignete razmišljati o sebi? Za seksologiju ste ‘nadnaravno gimnastičarski’ raspoloženi.

VAGE, ‘ptičice ljepotice’, nikako da slete na zelenu ljubavnu granu. Stalno vam uletavaju neki stariji nevjerni tipovi, hormonalno poremećeni. Pazite se, i ne dajte se u ‘prljave ruke’ olako. Najljepši ste cvijetak. Za vas su odlikaši.

VODENJACI nisu optimalni u glavi, a seksualno su proaktivni. Razmišljate s ‘onom stvari’ i ‘te stvari’ su vam pomutile razum. Ližete se, i lažete, s Ovnom ili s Ovčicom? Tek ćete sredinom studenog odahnut, od silnog seksi prenaprezanja.

RAKOVIMA, ‘na respiratoru’, povećavaju se šanse da izvuku živu glavu. Energetski ste ojačali i sve čakre su vam opet skladno protočne. Rakovi i Račice dobroga zdravlja, izbjegavaju seksi ljubavne avanture. Do daljnjeg!

ŠKORPIONI su svoji na svome. Vratila vam se vaša iskonska samosvijest. Upalili ste turbo (osjetilne) motore. I vaše ‘intuitivne antene’ u punom su energetskom pogonu. Živite u iščekivanju seksivrućeg uranjanja i srastanja. Iznutra gorite!!!

RIBE su iznenada oživjele, uz dotok svježe (podzemne) Škorpionske vode. Sunce u Škorpionu vraća vas u život, jer i vi ste ‘voda’ – puni uzburkanih emocija. Za vas će se ‘psihotjelesno zalijepit’ – lijepi, plodni, ‘slatkovodni’ Račić!

Povratak na Net.hr