ŠTO VAS ČEKA?

SEKSI HOROSKOP: Doživite potpunu osjetilnu sigurnost kroz tjelesno spajanje s drugom osobom

Mladi Mjesec u znaku Škorpiona, stiže nam redovito jednom godišnje, još od prapovijesti…, i predstavlja ljudsku potrebu za emocionalnim preobražajem i duhovnom sigurnošću. Seksualnost povezana sa Škorpionom inicirana je ne samo instinktom, nego i potrebom da se doživi potpuna osjetilna sigurnost kroz tjelesno spajanje s drugom osobom. Orgazam je ‘mala smrt’. Škorpion je strastveno ljubomoran i opasan dečko. Ako slučajno posumnja da ga njegova draga vara, diskretno će zamoliti za uslugu Oko sokolovo detektivsku agenciju!

Ovnovi ljube, ali i glavu gube. U vašem mozgu odigravaju se tornado procesi, a srcu oni uraganski. Nije vam jasno kada ste i zašto “propali” u vaš intimni vrtlog bezdan. O seksu nećemo izustiti ni riječ, osim da vas opsjedaju ekscentrični elektronagoni.

Lavovi su strašno seksi, a i strastveno stilizirane Lavice stvaraju smutnju u javnosti. Jako ste nadareni za ljubav, i popratne eros sadržaje. Tko noću divlju mačkicu povlači za rep, budi se raščupan i izgreban. Kozmički je zakon univerzalno pravedan.

Strijelci vape za (samo)priznanjem. Ako vas nitko ne grli i ne ljubi, možda vam zvijezde na nebu nisu fino posložene. Na kojoj se planeti trenutno nalazite? Kod kuće redovito niste prisutni. Odgovor je jednostavan – gužvate plahte po tuđim krevetima!

Bikovi konzumiraju masnu hranu i navodno se uslijed toga žešće i istrajnije seksaju. Puno je bliže istini da vaš nutricionistički svjetonazor nije zdravo funkcionalan u novom nam tisućljeću. Seksom slabo trošite višak kalorija. Morate na ozbiljnu dijetu!

Djevice su u problemima, jer često mijenjaju raspoloženja. Saturn vas hladi i ledi, a Mars i Pluton vas griju dok ne proključate. Nije vam lako, ali drugima je puno gore. Imate što jesti, toplo vam je, režije su plaćene, a seks pratite na kabelskoj televiziji.

Jarci se jako brzo razmnožavaju. Zečevi, a ni miševi, nisu vam po tome ravni. Jedni ste od viđenijih predvodnika konzervativne pronatalitetne revolucije. Kud ćete s tolikim dječijim doplatcima? Seks i novac spajate zgodno ugodno, i strogo namjenski.

Blizanci su kontinuirano napaljeni, ali još nisu probrali izabranicu srca svoga. Dok vi konačno (hrabro) odreagirate, ptičica će odlepršati i negdje drugdje saviti gnijezdo. Život je prebrz, nema se puno slobodnog vremena, a vi ste suhi jer ste neodlučni.

Vage se trude popraviti stvari u odnosima. Drugi su obijesno prezahtjevni, pa i dalje dobivate nedovoljne ocjene. Tu i tamo dobijete dvojku za opći dojam. U sportu ste odlikaš(ica), ali ne može se čovjek po cijele dane baviti fitnes seks gimnastikom.

Vodenjaci imaju novaca, a nemaju ljubavi. Do prije koji tjedan bili ste u obrnutoj situaciji. Ljubili ste se besplatno, i netko vas je volio. Raskidate odnose poput udara groma. U novoj ste intimnoj vezi, i više ništa nije zabadava? Sve po zasluzi. I seks!

Rakovi se fino nadopunjavaju sami sa sobom, a to je važan preduvjet za zgodno slaganje s drugima. Sve je „krasno“, kao u bajci. On radi po cijele dane, vi se doma dosađujete, a djeca još nisu na putu? Ako češće zapetljate jezike, bit će i dječice.

Škorpioni su vragu iz torbe popadali, a glume mistične svece. Ako zaposlite mozak svijetlim mislima, lakše ćete iskorijeniti mračni korov iz srca. Sve je u ravnoteži, ravnoteža je sve. Kupite sebi i njemu/njoj novi topli poplun. Sibir zima stiže. Brrrrrrrr.

Ribe su skroz normalne, ne računajući agonije i ekstaze. Mars vas jača, a Saturn slabi. Tko je jači? Mars, jer je egzaltiran u Jarcu, i monolitni ste kao da ste od stijene odvaljeni. Trčite seksi maratone? Malo predahnite i popijte štogod, da ne dehidrirate!

 

Povratak na Net.hr