Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Došlo je savršeno vrijeme za sve koji obožavaju malo grublji, vrišteći seks

Image
Foto: Tumblr
15.10.2016.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Sa svemoćnom konjunkcijom između Marsa i Plutona u zemljanom znaku Jarca, aktualno postojeća, seksualno konzervativna revolucija, dodatno se eksplozivno radikalizira. Neumrli inkvizicijski duh, opsesivno gladan moći i željan suđenja, pušten je iz boce i viri nam pod plahte i zadire u najintimnije. Seks je arhetipski tabu, o kojem svi sve znaju, a nitko ništa ne zna. Ako slučajno poželite isprakticirati malo grublji vrišteći seks, dežurni dušebrižnici sigurno će vas cinkati Svevišnjem, i neslavno ćete završiti skvarcani na lomači!

Ovnovi imaju Marsa i Plutona u kvadratu, Jupitera u opoziciji, i "lucidno luckastog" Urana doma - u gostima. Sluđeni ste opsesijama. I s onim seksualnim, također. Ako nekog novog neplanirano osvajate, nebo vam ne garantira da ćete se slasno omrsiti.

Lavovi su "najubojitiji" živući filozofi. Druge skenirate do gole kože, a sebe savršeno skrivate i maskirate. Ako vas netko hvali da ste u krevetu bolji od najboljih, ne morate to odmah na sva zvona svima obznaniti. Fali vam diskrecije, jer ste dramatično tašti.

Strijelci traže utjehu u Veneri, a ta ista će ih izdati i predati u ruke strogom sucu Saturnu. Prevedeno, u najkraćim crticama, bolje se razgledajte u omiljenom vam ogledalcu. Niste bili vjerni, pa ste ostali seksi sami. Istina je okrutna, ali i iscjeljujuća.

Bikovi tiho pjevuše, osluškujući glazbu srca. Kako stojite s mozgom? Tromo slijedite inerciju. Fizički ste krupno korpulentni i hedonistički prezahtjevni. Seks, fina papica, pivce za živce i opet seks. U tome je cijeli smisao postojanja Univerzuma. Bravo vi.

Djevice su "ptice rugalice" i kritiziraju sve oko sebe. Zdravu potrebu za usavršavanjem, pretvorili ste u osobno sadomazo mučilište. Majstorski komplicirate stvari. Znanstveno izučavate animalni seksualni nagon, i živite u celibatu? Briljantno!

Jarci nisu hvalisavci, ali su konzervativno ponosni na vlastiti imovinski status. Važno vam je da svi znaju tko ste i oklen ste. Tko živi u uvjerenju da je novac jedina mjera uspjeha, siromašan je duhom. A seksologija? Slabo vam se diže. Ha? Ništa, Viagra...

Blizanci vrludaju uokolo, i svima su dragi i simp(l)a(s)tični. Seksualno najaktivniji među vašom populacijom, djevojke su i dečki u pedesetim godinama. Mladoliki ste, i super prikrivate stvarnu dob. Seks liječi. Više ne idete k doktorima specijalistima?!

Vage nisu takvi kakvim se prikazuju. Nabacite tonu šminke na krasno vam lišce, i momentalno se poružnite. Zaboravljate (p)ostati prirodni. Ako ste intimno sljubljeni s Lav(ic)om, imate kod kuće vaše privatno kazalište, i nije vam ni najmanje dosadno.

Vodenjaci fantaziraju na frekvenciji besvijesti. Kad izmaštate ružičaste ljubavne oblake, dugo vas nema na planeti Zemlji. Letite padobranom? Zaljubili ste se u njegov ili njezin strastveni libido. Ne razmišljate o karakteru, a presudno je znakovit...

Rakovi se slabo troše, jer boluju od pasivnosti. Niste ameba, iako djelujete amebično. Superiorni "energetski duo", Mars i Pluton, direktno vam se suprotstavlja, i vi ste nokautirani. Proći će, uspraviti ćete se na krakove, željni podvodnog množenja.

Škorpione napušta Venera, ali im Mars i Pluton još dobro stoje. Više nećete biti fatalno zgodni, ali i dalje će vas oblijetati "dobrodržeći sateliti", jer će u vama vidjeti moć koju sami u sebi ne vide. Seksate se očima, a često i „samoručno“ na nevidljivo.

Ribe se nježno maze, sve dok ne ugrizu. Ima vas raznih, ali sve ste manjeviše iste, seksi razigrane. Osjetljivo vam je tijelo, a duh vam je još senzibilniji. U predigri redovito svršite? I muški primjerci vaše vrste, većinom su nezaboravni eros fantazisti.

Play ponuda
Play ponuda