STRASTI BUJAJU

SEKSI HOROSKOP: Dok jedni čekaju svojeg princa i princezu, drugi se strastveno praskaju do praskozorja

Venera ulazi u Vagu, vraća se kući, u svoj domicilni znak. Mnoge, mnoge stvari – otprilike jedna sedmina svih stvari koje postoje – u svojoj suštini su dominantno Venerine prirode.

Život na Zemlji bez Venerinog utjecaja, bio bi još puno grublji i siroviji nego što jest. Bio bi to svijet bez šećera i svega slatkoga.

Ljepota je opijajuća zadivljenost i blagoslovljena radost duše. Venera u Vagi je ideal ženske ljepote. Lijepa djevojka Venera treba snažnog dečka Marsa, a Mars je trenutno u Djevici i opsjednut je hranom, poslom i vlastitom hipohondrijom.

Venera u Vagi je neaspektirana, i ljepota traži ljubav, i ne pronalazi je. Krasna, romantična, bajkovita princeza, pristojno strpljivo iščekuje nailazak svog princa na bijelom konju.

Ovnovi su ugledali na horizontu novu ljubavnu priliku. Opasno ste se zagledali u dotičnu osobu. Ljubav nije ratovanje. Ljubav je dobrota, odgovornost i žrtvovanje za drugoga. I seks je nagon koji nas oplemenjuje, ako se seksamo s ljubavlju i iz ljubavi.

Lavovi se bore kao veliki mački, a i lavice su cijenjene ratnice. Gdje drugi stanu, vi idete dalje. Borite se za ljubav kreativno i plemenito. Vaša se rika nadaleko čuje. Plaše vas se, a vi volite nježno, najnježnije od svih. Pune su vam oči topline ljubavi.

Strijelci lakše dišu. Ako ste proteklih mjeseci proživljavali intimnu neljubavnu kalvariju, jasno vam je o čemu točno govorimo. I sami ste krivi za dosta toga, ali sve je to sada prošlost, i danas je novi dan. Na novu seksi priču nećete (pre)dugo čekati.

Bikovi su konzervativno staromodni kad su novac i ljubav u pitanju. Za sve ostalo, lako se s drugima dogovarate. I o seksu razmišljate praktično. Seks je seks, a ljubav je ljubav. Ako se i dalje nastavite seksati bez ljubavi, sudariti ćete se s osjećajem praznine.

Djevice vježbaju samozaljubljenost, i ne ide im loše. Bez vaše ljubavi prema sebi, nitko drugi vas ne može zavoljeti. Kakvu energiju dajete drugima, sličnoistu dobivate natrag. Velika većina vas je „odradila“ Saturna, i kočnice im popuštaju. I seksualne.

Jarci se prže na „unutarnjoj vatri“ bijesa. Bezveze se ljutite na druge, jer svi mi dobijemo svoje. Radije se okrenite ljubavi i svim njenim popratnim sadržajima. Seksualno se redovito servisirajte, i (post)orgazmički uživajte u sveopraštanju.

Blizanci se sve bolje osjećaju u vlastitoj koži. To, kako se osjećate, vidi vam se na licu i viri vam iz očiju. Unazad godinu dvije diplomirali ste svu ljepotu ljubavi, ali ružnošću sebičnosti. Samo pozitiva ima smisla. I seks je pozitiva. Seksi ste pozitivni.

Vagama se vraća kući vladarica Venera. Ovo je sjajna vijest za sve vas koji se pitate kada ćete ugledati gospodina idealnog ili gospodičnu savršenu. Sada ste u fazi amortiziranja raznih ljubavnih uleta. Kad padne prva prava pusa, brzo će past i seks.

Vodenjaci su stabilno dobri, i ne rade nered. Opijeni ste potragom za istinom i mudrošću, i seks praskologija kao takva nije vam primarno važna za duševni opstanak. Uspješno ste usuglasili najbitnije komponente vlastitog života, i sretni ste.

Rakovi misle da nisu sretne ruke i da ih sreća uporno izbjegava. Pretjerano ste se zamračili u sebi samima. Ako podignete rolete, zvijezda Sunce će vas obasjati svojom toplosvjetlosnom ljubavlju. Nije sve crno. Vratite se ljubavi i veselite se seksu.

Škorpioni pucaju od snage i ljubavi. Iznenada ste postali silovito ekspanzivni? To vam je Jupiterov utjecaj, i mudro ga koristite samo u dobre svrhe. Rođeni u mjesecu listopadu lete nebeskim visinama kao pravi orlovi. Interesira vas (ribo)lov i oplodnja.

Ribe su odahnule na razne načine. Energetski ste se digli na noge, i iznova uspravno hodate kroz život. Vage su vam simpatične, a na lavove se (provjerno oduvijek) palite. A Strijelac? Isto ste promjenjivi i dvotjelesni. Idealno za mazni seksples!

Povratak na Net.hr