Uzavrele strasti

SEKSI HOROSKOP: Djevice nemilosrdno troše same sebe, a Blizanci su pronašli zajednički ritam s Ovnom ili Ovcom

Venera i Mars u zaljubljivom su suglasju, i seksualna energija u nama cirkulira snažno, prirodno, zmijoliko vijugavo kao bistri planinski potok.

Naelektrizirana konjunkcija Merkura i Urana, pali nam „spoznajne lampice“ u mozgu. Opsjedaju nas originalne ideje, od kojih prebrzo odustajemo.

Samo će sretnomudri sve savršeno seksi posložiti.

Svi ostali, fragmentarni mislioci i zaslijepljeni promatrači – kruškolikih grudi, monovolumen pozadina, hitrih raskoraka i vrućih međunožja, gube iz vida suštinu svega. Čistu ljubav.

Ovnovi su u elektroseksualnom pogonu. Osim Blizanaca, rado biste se družili i s Vagama, a i Lavići su vam preslatki. Imate raznobojnu lepezu izbora. Ako zaigrate igru s jednom osobom, ne igrajte se s drugom. Niste jeftini neodgovorni vjetropir.

Lavovi se opasno lože na raznorazne jedinke postojanja. Strastveno ste rasijani. Dekoncentrira vas razigrani Mars iz Blizanaca. Stalno mijenjate želje. Sad ste tamo, a htjeli biste biti tu. Ciljate u više rupa istodobno? I svakakvi ste još. Nije za pričat.

Strijelci više ne stoje kao ukopani. Sada se trudite još dublje zakopati? Malo se šalimo. Puno ste previše preozbiljni. Dopustite zmiji strasti da slobodno diše. Sigurno ste već zaboravili kad ste se zadnji put pošteno ispraskali. Možda još prošle godine…

Bikovi su zadovoljni s onim što imaju. Kad nema bolje, dobro je i postojeće. Vaša posesiva više ne prolazi. On(a) slobodno izlazi van s frendovima i s frendicama, i vi sve jače sumnjate da vas elegantno (Vaga?) vara. Posesivi ste dodali i ljubomoru.

Djevice izgledaju isprepadano. Tko vas noću dira? Sami sebe. S horor filmova prebacili ste se na pornjavu. Ako se konačno pojavite na svjetlosti dana, sigurno će se netko u vas skroz fatalno zagledati. Sve ostalo vam je pitanje seksualne tehnike.

Jarci više nisu optimalno fantastični. Nakon mukotrpnog iscrpljivanja u teretani, kući se vraćate strašno izgladnjeli, i ravno iz frižidera svašta u sebe natrpate. A da napokon krenete vježbati seks gimnastiku? I seks je sportsko takmičenje. Još kakvo.

Blizanci se svijetu ukazuju u vrlo privlačnim erotskim izdanjima. Energija vam je posljednjih dana nabujala, i to ponajprije ona seksualno ezoterična. Trošite se s Ovnom ili s Ovcom. I tko je brži? Oboje usporite. Prirodni ritam strasti je umjetnost.

Vage zasljepljuju okolni svemir svojom blještavom ljepotom. Tko vas prekrasne ugleda, momentalno mu se zavrti u glavu. Venera je trenutno najdalje od Vage, ali vama to ne smeta, vi ste slatka seksi bomb(ic)a! Slane kifle točno su vam po ukusu?

Vodenjaci profitiraju, kakogod da im se novčić okrene. Planetarni red na nebu ide vam na ruku. Lepršavi ste za neprepoznat. Visoko letite. Gore je čist zrak? Ako se sudarite s rodom, možda zatrudnite. Ako sretnete orla, računajte na seksi Blitzkrieg.

Rakovi se druže sa sebi sličnima, s puževima i s kornjačama. Sporo reagirate na vanjske podražaje. Takvi ste, kakvi ste. Uopće vas ne fascinira „leopard brzina“ u krevetu i oko kreveta. Ni najmanje. Vlažni, mekani, sluzavi, preosjetljivi ste puž.

Škorpioni su neutralno dominantni. Sami sebi gospodarite. Ako ste dio para, situacija je kompleksnija. Lav vas ne doživljava. Blizanci su brži od nas, a Rakovi i Ribe služe vam tek za predjelo. Prava je istina da vas rogati Jarac najžešće našilji!

Ribe fantaziraju o svemu, osim o stvarnosti. Lakše je letjeti kroz ružičaste oblake, nego uzeti stvari u svoje ruke. Želite da vas drugi vode kroz (vaš) život? Angažirajte se uzduž i poprijeko. Ne samo u krevetu, to ste magistrirali, već šire i sveobuhvatnije.

Povratak na Net.hr