Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Djevice su nanjušile seks u zraku, a Blizanci se praskaju kada god im se ukaže prilika

Image
Foto: Screenshot

Venera je „na“ Algolu, Mars „ratuje“ s Plutonom, Merkur „ne sluša“ Saturna...

21.4.2018.
7:00
Screenshot

A ljubav? Sam život kao takav je „kozmički čin“ ljubavi Svevišnjeg!

Početak odnosa odlučujući je. Sve ima svoje vrijeme. Također i spolnost. Brzopleti osjećaji i odluke, nisu dobrodošli. Tko traži tišinu, naći će u sebi glas koji će ga voditi.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi će poletjeti, raširenih krila, u nepoznato. Najprije ćete s njim ili s njom izmijeniti par kratkih info porukica, onda će vrlo brzo past dogovor za prvi susret, nakon čega vam slijedi nekontrolirano ljubakanje i popratno drpanje.

Lavovi i lavice nisu u najboljoj erotskoj formi, ali od tamo negdje utorka situacija će se stati popravljati. Već ste se intimno družili s Blizancem ili Blizankom? Ako niste, stiže vam neka takva prilika, seksi izazovna i lepršava.

Strijelci novu kuću grade. Vratio vam se netko iz ljubavne prošlosti, da seksi produhovljeno ostarite zajedno. Svašta ste zajedno prošli, i jedno ste drugome dobrodošli. Život brzo (pro)leti, stari se. Čuvajte to što imate, i budite zahvalni.

Bikovi su se posljednjih tjedana nauživali svega, i još im nije dosta. Pohlepni, posesivni, puteni. Proždrljiva ste zvijerčica. Potrebne su vam ogromne količine emocionalne hrane. I u seksu ste nezasitni. Njega ili nju potpuno ste iscijedili.

Djevice se osjećaju šareno. Češće ste u plusu, nego u minusima. Imate zdravo samopouzdanje, lijepi ste sami po sebi, i još vam fali ljubav. Ovo proljeće baš miriše po seksu. Netko će i vas namirisati. Možda već i je, a to (još) ne znate...

Jarci su svemoćni, a po potrebi znaju i prikočiti. Od svih drugih, vas je najteže proaktati što mislite i kako se osjećate. Pluton vas čini tajanstveno skrivenim i manipulativnim, a Mars i Saturn čelično mišićavim dečkom. Sve cure vas vole.

Blizanci se opasno seksi razigravaju. Ako ste u najboljim godinama, češće ćete se „rasplesati“ u krevetu. Kakav je odnos Blizanca i Blizanke? Oboje ste „zrak“, i praskate se u brzom letu, kadgod ulovite malo slobodnog vremena.

Vage žude za novom ljubavlju, a nigdje nikoga nema da ih utješi. Možda vam se javi netko izdaleka, i hitro doputuje u vaš grad da vas pobliže upozna. Nakon deserta, slijedi vam slizavanje. Princeza zaslužuje vrhunski tretman!

Vodenjaci se imaju čemu veseliti. Venera će vas gledati blagonaklono, i vaš intimni život će cvasti. Staru ste vezu skroz skršili, i sami ste? Stižu vam novi ljudi. Netko će vas već na prvi osmijeh oboriti s nogu. A kad padnete, lakše dajete.

Rakovi nikako da stanu na vlastite noge. Nešto vas smeta u vama samima, a ne možete odgonetnuti štotočno. Sigurno je strah? Nema što drugo bit. Dok se ne ohrabrite, vaš će seksualni život postojati samo u sferi imaginacije.

Škorpioni znaju znanje, seksualno okultno, a nisu odgovorni, i brzo skliznu u nevolje. Iskočili ste iz poznatih ljubavnih tračnica, i promijenili ste seksualni kolosijek. Jako ste vrući i simplastični. U totalnom ste energetskom superlativu.

Ribe su egzaltirane po mnogim pitanjima, pa i onim seksualno ljubavnim. Sve oko vas se ruši, a vi ljubite nikad slađe i mlađe? Baš vas briga za unutarnju i vanjsku politiku, i globalnu ekonomsku krizu. Samo vas „čista“ ljubav interesira.