Samo naprijed

SEKSI HOROSKOP: Djevice se već dugo nisu pošteno prasnule, a Jarci rade sto na sat

Nakon bliskih „vratolomnih“ susreta s Jupiterom i Uranom, Mars će se „toplohladno“ podružiti sa Saturnom. Mars (dečko u najboljim godinama) nekontrolirano želi svašta, ponajprije puno više seksa, a Saturn (strog i pravedan sudac) je poznat po tome što ne ispunjava razmažene prohtjeve.

Kako će se ova „kozmička priča“ iskristalizirati u sveljudskoj stvarnosti, ostaje da se vidi. No, jedno je sigurno, pune ruke posla (i seksualnog) imati će vrijedni majstori i cijenjeni stručnjaci „fizikalci“, od automehaničara do instruktora u autoškoli.

Inicijalni fitilj Marsa i Saturna, paliti će strastvenu vatricu (kraj kamina), i u staračkim domovima. Neki od nas ni u poodmakloj dobi ne žele priznati sebi (i drugima) da su za staro željezo. Pošteno.

Ovnovi su nakon višetjedne strastvene jurnjave, stali na kočnicu. Ostalo vam je nedovršenog ljubavnog posla, ali u sadašnjem trenu postojanja imate druge interese. Ako vas „međunožni pištolj“ ne sluša, sigurno je lagano pregrijan od silne upotrebe?

Lavovi i u mirovini ne miruju. Sunce ste koje vječno sja, iako niste uvijek svijetli a ni topli. Svakodnevno ste razgibani. Biciklirate, šetate ljubimca, snimate (pre)zgodne susjede. Vaša boja je narančasta. Na semaforu vam gori crveno, a zeleni ste u glavi.

Strijelci se prže na vatri bijesa i ljubomore. Netko vas je relativno nedavno otpilio, i još ste ljuti na sebe zbog vlastitog titanik potonuća. Tko stalno dira stare rane, sporije mu zacjeljuju. Seksualna vam je čakra zblokirana. Na sreću vašu, samo privremeno.

Bikovima stiže Mars u goste. Mars ne voli gostovati kod vas, ali mora, takvi su nebeski zakoni. Nema veze. Mars će vas puniti energijom. Kakvom? Zemljoradničko poduzetničkom. Ljubav je na selu. Gdje ima guste makije, vrijeme je za košnju.

Djevice odustaju od mazohizma. Nismo tu da bismo (samo) patili. Život je i urnebesna radost. Žalite se najboljoj frendici da se niste jako dugo pošteno prasnuli? Kao da ona ne zna sve o vama. Previše se ponavljate. Konkre(ve)tno se pokrenite.

Jarci iznova oživljavaju, iako mnogi od njih ne vjeruju u reinkarnaciju. Vaš duh će se smiriti, a tijelo će vjerno slušati što mu vaše „treće oko“ govori. Pustimo filozofiju na stranu. Vaša ljubav upravo je propupala, s popratnim seksi oplođujućim sadržajima.

Blizanci često izlete iz kolosijeka. Malo ste gore na nebu, i onda tresnete o zemlju, i sve ispočetka. Netko vas je očarao? Potreban vam je siguran oslonac. Visok, bogat, jak, duhovit. Pa vaš direktor je takav? U začaranom ste krugu seksa, novca i histerije.

Vage su pronašle svoju srodnu dušicu, i sretno su nadahnute zbog radi toga. Samo što ne poletite. Svi vaši „energetski motori“ rade kao podmazani. U glavi ste pozitivno centrirani, u srcu ste krasno inspirativni. A seksate se božanski? Blaženi vi.

Vodenjaci su futuristi, i rijetko kad zaglave u prošlosti. Aktualni konzervativni retrotrend – povratak tradicionalnim vrijednostima, ne ide vam u prilog. Vaš „seksi život“ je neopisiva praznina, ili ste genijalno holistički posložili sve intimne konce. Koji ste?

Rak je „majka“ i u muškome tijelu. Feminizirani primjerci vaše vrste, znaju o čemu govori ova priča. Sretna vijest za sve vas je da će Mars za koji dan napustiti Ovna i ući u Bika. Lakše ćete uskladiti u sebi sve psiho seksospolne dvojnosti i različitosti.

Škorpioni se pripremaju za akciju ljubavnu. A kakvu drugu? Jedino su vam one stvari na pameti, i stalno biste se štancali. Ako ste solo igrač(ica), ne čudi nas vaša seksualna glad. Zauzeti, a promiskuitetni Škorpioni, obnovljivi su izvor (loše) energije.

Ribe letargično lebde kroz život. Ostali ste bez ljubavnog kerozina. Za koji dan će vas Mars prizemljiti u ovozemaljsku zbilju. Niste se nikada razmazili s Bik(ic)om? Bik je zemlja, a Riba je voda. Strastven i plodnosočan ste par. Bit će zdravog podmlatka.

Povratak na Net.hr