SNJEŽNI LJUBAVNI JAGLACI

SEKSI HOROSKOP: Dečki, cure su usijano napaljene kao i vi i iščekuju vaše vruće impulse

Mars se nakon dvije godine izbivanja vratio u domicilni znak, na prvi stupanj Ovna, i svi smo ‘kozmički automatski’ krenuli u novi (mali ili veliki) junački proboj u životu. Mars u Ovnu je zdrava sebičnost, frontalni muški ‘pištolj’ ponos! Dar Marsa je želja; izazov je usmjeriti tu želju ispravno.

Ovnovi, Lavovi i Strijelci, generalni su predvodnici, prvi snježni ljubavni jaglaci suncem obasjani. Blizancima, Vagama i Vodenjacima, zapuhao je dobar vjetar u leđa. Bikovima, Djevicama i Jarcima, vatrenocrveni Mars, nije sjeo najbolje. Rakovi, Škorpioni i Ribe, najmanje se vesele ‘preslagivanju kuglica’ na nebu.

Dečki, cure su usijano napaljene kao i vi i s velikim nestrpljenjem u grudima, iščekuju (vaše!) prve strastveno vruće impulse.

seksi-horoskop2
Ovnovi idu glavom kroz zid i to ponajprije mladci “prištavi”, nabubreni, tek izniklog erosa. Zreliji Ovnovi imaju dosta ljubavnog iskustva i misli u glavi su im mudrije. I Ovčice su budne, friško umivene i spremne za akciju. Stresla vas je seks piromanija!

Lavovi su gospodari u vlastitom dvorištu, a vole ponekad zaviriti i u tuđa. Slatko vam je zabranjeno voće, sram vas bilo. Nikad ništa od vas. No, ipak, niste jedino vi krivi i one vas vabe i mame pogledima. Privlačna im je vaša vatrena međunožna sila.

Strijelci se dižu iz pepela. Vaš život se mijenja na bolje. Življi ste no ikad prije. Ojačalo vas je dugo razdoblje tame. Bez previše priče, krenite u akciju i počistite “ostatke ostataka” prošlosti. Čeka vas nova seksi bajka, iz zemlje ljubavnih čudesa.

Bikovima je forma seksualna silazna. Sve se zbiva u prirodnim ciklusima i više niste plodniji od najplodnijih. Lijeno ste se uljuljali u inerciju, a nove životne zadaće traže od vas hitno ubrzanje. Što mislite učiniti? Ako se uspijete “iskopati” s mjesta, bravo vi.

Djevice su na izmaku snaga. Jedva dišete, srce vam sumnjivo pulsira, a i seksualno ste u paučini. Tko bi vama udovoljio, taj se još nije rodio. Stvari su jednostavne, a vi sebi komplicirate život. Ako vas on(a) ne želi isprobati, netko drugi će vas rado trošiti.

Jarci su staromodni povjesničari i život žive unatrag u prošlosti. Sve to ne znači da su loši ljubavnici. Konzerva uvijek sebi nađe konzervu. I vi ste se skonzervirali u braku? Mars vas uzbuđuje i razdražuje. Slobodno trošite slobodno vrijeme na seks!

Blizanci su radoznali i zaigrani, i to je (svima na znanje) jasan signal da se vraćaju k sebi. Prvo ćete se s njim ili s njom “igrati u pijesku”, poslije ćete zajedno učiti i vrlo brzo će vam knjiga ispasti iz ruku. Ludo ste zaljubljeni? Svečano nježno gubite jumf?

Vage ulaze u razdoblje raznovrsnog ekstremizma. Potreba za eksperimentom, romantično ljubavnim, u potpunosti će vas obuzeti. Ne odmah skroz do kraja, ali polako i sigurno već ćete složiti neki skandal. Ili ste anđeo, ili ste, znate već što i tko.

Vodenjaci “pale motore” i polijeću! Preneseno u stvarnost, jako ste se zaželjeli strastvenih aktivnosti. Ako vam za okular zapne Ovan ili Ovčica, gotovo je, vaš mozak je otprve pronašao to što je žarko želio. Bombastično ćete razvaljivati krevete!

Rakovi su emocionalno rasijani. Izmaštali ste ono čega nema i što ne postoji i zbog toga ste ljuti na sebe i svijet. Majstorski ste iskamuflirali vlastitu ljubavnu zbilju i želite se iz svega ispetljati, a niste Pauk već Rak. Seks vam je od drugorazrednog značaja.

Škorpionima Mars više ne stoji dobro i vrijeme im je za primirje. Spuštate se s planine, sretni i zadovoljni. Sjeme ljubavi koje ste posijali, dugo će davati plodove. Vlastitu seksualnu (nad)moć strogo držite pod kontrolom, k’o bijesnog psa u dvorištu.

Ribe, ribe, ribice. Jadne vi. Svi vas jako vole, ali nitko nije samo vaš jedan jedini. Pogubili ste se u seksi ljubavnim fantazijama i sada vas vaša lijepa sirenska glava malo boli. Gdje vam se zagubio pojas nevinosti? Pamet u glavu, sve pet, i svi sretni.

 

Povratak na Net.hr