Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Dajemo se energično, i snažno reagiramo na energiju drugih

Image
Foto: Giphy.com

S vatrenom Venerom u Ovnu osjećaje izražavamo izravno, impulsivno, s oduševljenjem. Dajemo se energično, i reagiramo na snažno oslobađanje energije drugih.

2.4.2016.
7:00
Giphy.com
Play ponuda

Ovnovi su seksualno poduzetni i razigrani. Započelo je vaše sretno ljubavno doba. Divlje neukrotivi i eksperimentalni, privlačni ste osobi koja "nema vatre" u natalnom horoskopu. Vaš plus i njegov ili njezin minus strastveno će se poništavati u krevetu.

Lavovima samopouzdanje raste nebu u visine. Sve teže kontrolirate vaš razuzdani libidomotor. Ako živite sretnu ljubavnu priču, postat ćete još sretniji. On(a) voli vaš strastveni temperament. Slobodne lavlje zvijeri nemaju što više čekati. Trk u (ribo)lov!

Strijelci rješavaju probleme s unutarnjim kočnicama. Pritisak popušta, oslobađate se tereta prošlosti. Nije sve bajkovito, ali nije ni destruktivno. Uključite strastvene senzore. Dobro bi vam došla poduka iz seksologije, da reeducirate postojeće znanje.

Bikovi žive bezbrižno pohotno. Posjedujete čudesna erotska osjetila. Omamljujuće ste poželjni. Možda se "kresnete" s kim u ilegali? Tranzitna Venera nudi nagovještaj vaših nemoralnih kriterija i vrednovanja. Strast je slast, a vi se jako volite omrsiti!

Djevice izlaze iz razdoblja tuge i razočaranja. Najprije ste sve promatrali u ružičastim tonovima, a onda je uslijedila siva boja, pa crna. Venera vam je neutralna, a Mars vas i dalje napada. Prepustite se svjetlosti ljubavi i radosti seksa. Nema drugog puta.

Jarci su neharmonični u srcu, a i mozak slabo koriste. Prepustili ste se crnim mislima i ne vidite izlaz iz labirinta neljubavi. I u seksu ste preradikalni. Seks nije (samo) iscrpljujuće alpinističko pentranje. Slobodno (usput) pokažite koji osjećaj ili malo duha.

Blizancima se popravlja volja, snaga i energija. Ubrzano se oporavljate nakon prošlotjednog potonuća u vlastita emocionalna bespuća. Naučili ste nešto novo o sebi. Patnja vas je produhovila. Seks? Seks vam iznova postaje najdraža praćka igračka!

Vage zadivljeno promatraju vlastito lice u ogledalu. Lijepi ste kao slika. Mnogi bi se s vama intimno tjelesno družili, ali vaša izvanserijska ljepota nije na prodaju. Ako nekome dopustite da zalegne u vaš baršunasti krevet, bit će riječ o Lavu ili Lavici.

Vodenjaci skladno vibriraju kroz život. Priuštili ste sebi ekskluzivno novi vibrator, i u tome se skriva tajna ekstaze vašeg (samo)zadovoljstva. Futurizam vam je u krvi. Prvi ćete svijetu inovativno otkriti seksualne tendencije nadolazeće budućnosti.

Rakovi su izgubljeni u prostoru i vremenu. Smeta vam svaka kriva dlaka na vama. Niste kompatibilni s vlastitim emocijama. Oscilirate između euforije i očaja. Za seks ste raspoloženi tek povremeno. On(a) mora podnositi vaše hirove da zasluži užitak.

Škorpioni su nešto ljubavnog započeli, a nisu dovršili. Otkrit ćemo vam tajno predskazanje. Krajem mjeseca svibnja opet ćete umočiti tamo gdje ste se već bili smočili. Do tada, strpljivo vježbajte prirodnost i normalnost. To je vaš sveti zadatak.

Ribe su ispale iz orbite. Obmanjuju vas vaši prešareni osjećaji. Romantizam nije u modi, a vi uporno preferirate bajkovita stanja svijesti. Ne znate s kim ste, tko je vaš i čiji ste. Sami ste sebi generalno nejasni. Netko vas je potrošio i odbacio? Uvijek ista priča.

Play ponuda
Play ponuda