Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Blizanke su u punoj snazi, Ovčice ustreptale od strasti, a Mars će ove inače mirne dušice preobraziti u prave vražičke

Image

Dok je duh mlad i tijelo sluša, nema starosti i besmrtno smo vječni

11.5.2019.
7:00
Play ponuda

Venera i Mars su u sekstilu. Sam naziv aspekta krije u sebi 'prazvuk' seksualne (fil)harmonije. Sekstil je skladan protok energije, i cure i dečki će se glatko i bez otpora spiritualno tjelesno sjedinjavati. A 'poduzetnici i poduzetnice' u najboljim godinama?

Možemo s divljenjem promatrat savršenstvo stvaranja – 'mladost i ljepotu', a možemo i prihvaćati vlastite godine, i u skladu s istima spontano erotski djelovati. Dok je duh mlad i tijelo sluša, nema starosti i besmrtno smo vječni.

Ovnovi su vatreno osvajački raspoloženi, i teško im je odoljeti. I Ovčice su ustreptale od strastvenosti, i sjaje im oči. Ako vam se on(a) već dugo sviđa, a još ništa konkre(ve)tno niste poduzeli, sada je pravi tren za finalnu seksi akciju. Lavovi djeluju 'osvježavajuće' na svijet, ali samo oni koji su se produhovili. Tašti i hvalisavi, nisu 'zlatna kategorija' Lava, i drugima su naporni. Rado biste 'nježno razmontirali' novu sekretaricu? Ako se previše zaigrate, dobit ćete po prstima! Strijelci su u odličnoj psihotjelesnoj formi. Promiskuitetni primjerci vaše vrste, čuda rade, i nikad im dosta 'jahačkog' seksi divljanja. Vi koji ste pri zdravu razumu i cjelivate se samo s voljenim likom, vi ste najsretniji i nebesa vas štite.

Bikovima se „zupčanik svijesti“ okreće na materijalno i opipljivo. Ima li u nebesima još kakvog života osim ovog našeg ovozemaljskog? Nitko to ne zna. Dodir, okus, miris..., seks, hrana i lova na računu, sve drugo vam je druga liga. Djevice su mačke i pol, ali treba truda i vremena da ih se u moru prosjeka, seksi raspozna. Na usluzi ste – stojite, ležite, klečite ko svetica. On je majstor svog zanata? Ako popravlja svaki kvar, i vašu 'pračku' zna uredno zgađati! Jarci će za koji dan imati Marsa u opoziciji, i energija će im pasti. Zlovolja je ono najgore što možete sebi raditi. Istrpite dolinu suza, junački. I drugi padaju, puze, i ustaju se. Seks? Ne postavljajte smiješna pitanjca. Ćelava ste nulerica.

Blizanke su pri punoj snazi. Bitna vam je tjelesna razgibanost. Posjećujete razna vježbališta. I u krevetu vaš 'porsche motor' redovito servisirate. Morate trošiti višak energije. U suprotnom, slomile bi vas vaše eros fantazije i frustracije. Vage su, uz Ovčice, Bikice i Blizanke, najljepše proljetno cvijeće. Malo kiše, red Sunca, grmljavinski pljusak, pa duga..., i vaše tijelo propupalo buja bez prestanka. I mozak vam super funkcionira. Mudrica ste, stvorena za madraca. Vodenjaci imaju nepristojne misli. Drugi vas ne čuju, jer je riječ o 'apstraktnim tvorevinama' u vašem mentalnom sklopu. Srce ste zaključali i ključ izgubili! I, kakav je seks bez srca? Prije ili kasnije, odledit će vas vatra strasti. Ona Lavlja.

Rakovima će Mars „uletjeti u gaće“, i bit će vraga. Uz usijane emocije, pretvoriti ćete se u 'proključalu vodu', i ofurit ćete sve oko sebe. Seks? Preopasni ste za trošit! Eventualno u moru, bazenu, usred planinskog potoka... Škorpioni su vodena bića, i emocije su im najvažnije. Odnedavno ste sami, slobodni kao ptica, i ne želite se više vezati za nikoga. Samo 'čisti seks' i doviđenja. Za informaciju, Strijelci su vam najneodgovorniji po tom pitanju. Ribe su se osjetilno ispuhale, i gomilaju nove kilograme. A da krenete postiti? Od svih boljki, najgora je vaša anemična bezvoljnost. „Halo, imali koga u svemiru da me malo pogura?“ Mnogi bi vas rado našiljili, stoječki, odostraga!

Play ponuda
Play ponuda