SEKSI HOROSKOP: / Blizanci su savršena seks-mašinica, Strijelci vole švrljati po selu, no ovom znaku počinju muke

Image
Foto: Tumblr
30.6.2018.
7:00
Tumblr
VOYO logo

Neartikulirane ljubavne veze i posvemašnja nagonska pomutnja, trenutne su nam „kozmičke zadatosti“, iz kojih se samo oni „najispravniji“ s(p)retno izvlače. Jedino što mijenja srce, to je duhovnost. Duhovnost je put ljubavi.

Image

Ovnovi se lagano prže na novoj vatri strasti. Što ste htjeli, to ste dobili. Njegova ili njezina hirovitost je stalna i konstantna, a ni vi niste ništa bolji po tom pitanju. Vaš odnos je nepredvidljiv. Tješi vas slatka spoznaja da se seksate fantastično! Lavovi su strastveno vrući, a po potrebi znaju i zahladiti odnose. Ne vraćate se na staro. Samo vas velika nevolja može natjerati da konzumirate „podgrijanu juhu“, a trenutno niste nevoljni a ni nevoljeni. U tijeku je lavlja panspermija... Strijelci ne uspijevaju izaći iz vlastite kože, a često to požele. Nije vrag da želite biti netko drugi, jer (više) ne volite sebe. Vaša ljubavna situacija nije baš toliko tegobna. Vi ste motorpokretač raznih nevolja, jer volite švrljati uokolo po selu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bikovi su spori, tromi i lijeni. I u seksu uredno preferirate misionarski položaj. Teško mijenjate navike, a promjene su nužne. Ako se koji put opletete stoječki, bit će to prvi nagovještaj da opet čvrsto i sigurno stojite na vlastitim nogama. Djevice vješto glume razne likove, i teško im je razotkrit pravo lice. U krevetu se najbolje vidi tko ste i koliko se dajete, ali do kreveta je (za vas i njega ili nju) još dalek put. Prvo se morate detektivski raspitati o njegovom ili njezinom zdravlju. Jarci su usmjereni na dobit, bilo kakvu, a najviše vole onu ljubavno financijsku. Natrčali ste na poslovno uspješnu osobu, i već ste se napola zaljubili. Drugu polovicu ljubavi otkrit ćete goli ispod pokrivača, kada na takvo što dođe red.

Blizanci su u vrhunskoj formi, i u idealnom razdoblju za ostavljanje dubokog traga u nečijem srcu. Onaj tko vas želi, treba vas uloviti, jer se ne zadržavate dugo na istom mjestu. Savršena ste seksi mašinica. Pošišate se, i jurite dalje. Vage su društvene leptirice, sve dok im krila ne postanu olovna. Venera i Mars su na vašoj strani, ali gazi vas „strogi sudac“ Saturn. Djelujte ispravno, i nikako drukčije. Zaboravite na usputno seksanje bez ikakvog osjećaja odgovornosti. Vodenjaci su krenuli naprijed, pa su stali, i sada se vraćaju unatrag. Kako će se razvijati vaša ljetna ljubav, saznati ćete tek sredinom rujna. Sve do tada, on(a) će novonastalu seksi situaciju (u svezi vas) prokuhavati u vlastitom srcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakovi su previše uplašeni da bi nešto skroz konkretnog ljubavnog poduzeli. Povremeno se uplašite i vlastite sjene. Pokoje zrnce hrabrosti u vama, okrenulo bi vašu ljubavnu zbilju u plodonosnom seksi pravcu. Razmislite o tome. Škorpioni se slabo vesele ljetnim praznicima. Niste artikulirani u sebi, i ta spoznaja vas boli. Imate prevelika ljubavna očekivanja. Dok vi živite u uvjerenju da ste najcool pojava na svijetu, drugi uredno troše kalorije na seks. Ribe sve prepuštaju sudbini, i što bude, bit će. Mudra ste glava, imate dobro srce, i još vam ljubaf nedostaje. Zdrava seksi energija vratit će vam se sredinom kolovoza. Do tada, spiritualno se razvijajte i lijepo bojite vlastitu auru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo