Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Blizanci će šarati na poslu, ali ne olovkom, a inače tihi znak počinje godinu sladostrašća i nezasitnih strasti

Image
Foto: Tumblr

Kvadrat Venere i Marsa (petak) bit će završni čin voli-mrzi trilogije

29.8.2020.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Venerini stresni aspekti s Plutonom, Saturnom i Marsom, najavljuju neusklađene sklonosti i neuravnotežene odnose, što posebno vrijedi za rođene u kardinalnim (Rak, Vaga, Jarac, Ovan) znakovima. Venera će se u dane vikenda sresti 'oči u oči' s Plutonom, i uz lascivne i razuzdane želje, pohotnost i nemoralnost, seksi afere su vrlo izgledne!

Venerina opozicija sa Saturnom (srijeda), hladni je emocionalni tuš, popraćen nezadovoljstvom ljubomorom, osjećajima manje vrijednosti i usamljenosti. Kvadrat Venere i Marsa (petak) bit će završni čin voli-mrzi trilogije! Prenapeti, nepopustljivi, razdražljivi i nedostatno nježni i taktični, više nećemo znati što želimo od njega ili nje. Nakon svega, žurit ćemo popraviti stvar, ako ne bude prekasno...

OVNOVI se ne uznemiravaju previše oko ničega. Puni ste samopouzdanja, i živite u blaženom uvjerenju da vam se ništa loše ne može dogoditi. Ako krenete konzumirat 'tuđe voće', prekršiti ćete sveti zavjet, i dobit ćete po repu. LAVOVI su energetski pali, ali riječ je o privremenom stanju stvari. Venera će 6. rujna 'orbitalno uletjeti' u vaš znak, i hrabro ćete se uspraviti na sve četiri, i petom (međunožnom) brzinom pojuriti u centar društveno erotskih zbivanja. STRIJELCI su divlji konji u preriji, i nigdje se dugo ne zadržavaju. Prisilna (korona) samoizolacija, ne pada vam na pamet, i neposlušno kršite sve mjere zaštite. Nema vas nigdje, i ona se s drugim troši? Mali ste ljubomorni pas. Bezrazložno!

BIKOVI znaju biti 'debeli prasci', i mnoge žene ih vole takve kakvi jesu. U čemu je tajna vaše legendarne uspješnosti kod ljepšeg spola? U (sve)moćnom libidu - zna se! Malo smanjite unos masnih (s)tvari, da vas 'ne uništi' kolesterol! DJEVICE imaju Sunce u vlastitome znaku, i slave rođendane. Tko zna kakva će vam biti naredna solarna godina? Ako se posavjetujete s astrolog(inj)om, saznat ćete koja su vam savršeno najidealnija razdoblja za ljubav i seksologiju. JARCI se osjećaju razapeto između poslovnih ambicija i obiteljskih potreba. Teško usklađujete navedene suprotnosti, i vaši živci često eksplodiraju. Kad se svemu tome pribroji i vaša rastrošna ljubavnica, život vam definitivno nije lak.

BLIZANCI na sve moguće načine pokušavaju ostati još koji dan na odmoru. Jedan poziv mijenja sve, znate tu pjesmu? Udati ste ili oženjeni, a intimno ste slizani sa šef(ic)om. U velikoj ste milosti, dok vas netko ne snimi, gole, zajedno. VAGE su inteligentne i snalažljive. Ako ste 'oruđe u tuđim rukama', odlepršat ćete u slobodu. Seks s novim (bogatim) tipom? Prvo romantična večera, a onda fukodrom u njegovoj skupoj limuzini! Niste vi od jučer, vi mislite na sutra. VODENJACI su u egzintencijalno teškom razdoblju, i traže cure koje bi ih sponzorirale. Ako ste 'komad frajera s originalnim mozgom', možda ludom srećom i nađete to što tražite. Ako ste 'lažnjak', pripremite se na znoj i suz(ic)e.

RAKOVI su ultimativni mazohisti! On(a) vam svašta nešto radi, a vi se uopće ne branite. Niste ništa naučili iz prošlosti. Učite iz sadašnjosti. To što vam se ovih dana događa, opametit će vas, i više nećete ponavljati uvijek iste greške. ŠKORPIONI su u svom optimalnom elementu. Djelujete na nevidljiv način, i rijetko tko vas može proaktati. Rak ili Račica, omiljena vam je erotska slastica. Njegova ili njezina 'kliješta' i vaš 'otrovni trn', nezaboravna su seks kombinacija! RIBE nikako da izrone iz mutnih ljubavnih voda. Već ste i zaboravili kako izgleda 'čista ljubav', bez tabu tema, i popratnih nemoralnih radnji. Drugima izgledate kao da ste se pretplatili na (razne) seks afere. Niste svjesni što radite.

Play ponuda
Play ponuda