VRUĆE LJETO

SEKSI HOROSKOP: Bikovi žele više seksa i novca, Škorpionke se slatkovražje smješkaju dovodeći muškarce do ludila

Ništa bez seksologije, to nam je posljednja linija obrane od sveobuhvatne melankolije

Nadolazeći kvadrat Marsa u Ovnu i Saturna u Jarcu, sudar je između dinamičnosti i opreza, tjeskobe i nametljivog traženja novih izazova!

Mars je energija, seksualni poriv, muškost – čak i u ženi. Saturn predstavlja dužnost u životu, ‘mjesto straha’, ali i smjer razvoja. I Mars i Saturn su u svojim domicilnim znakovima, i umanjena im je međusobna disharmonija, i to je dobra vijest.

A seksanje? Bit će i tih i takvih radnji, naravno, i to onih ‘idealno toplohladnih’, izdržljivo neumornih, (polu)maratonskih! Ništa bez seksologije, to nam je posljednja linija obrane od sveobuhvatne melankolije.

OVNOVI moraju preskočiti ozbiljnu prepreku, da bi dovršili osvajanje. Udata je, a vi ste se baš na nju napenalili? U matnoj ste poziciji, došli ste pred zid, i više nemate pravi potez za odigrati. Imate, podvijte rep, i mirno prihvatite poraz!

LAVOVI su užareni sami po sebi, a seks im dodatno rasplamsava požar u srcu. U karanteni ste, ne izlazite nigdje van, i stalno jašete po njemu ili njoj? Dvoje zaljubljenih u samoizolaciji nije loša opcija za ‘goli opstanak’ u krizna vremena.

STRIJELCI se prže na plaži i hlade u moru, i ne žele se vratit kući. Predobro vam je, a tamo gdje radite nije dobra epidemiološka situacija. A dugonoga crnka s kojom ste se jučer spetljali? Nećete je mirne duše predat drugome u zagrljaj!

BIKOVI se nemaju na što žaliti, a kukaju bez prestanka. Uvijek hoćete više, ponajprije seksa i novaca, i zbog radi toga nikad niste do kraja zadovoljni. Krotite prekomjerne strastvene želje i nagone, i bit ćete sretniji. Sve je u svijesti.

DJEVICE su (nazdravlje) u skladnim odnosima sa sobom samima. Kad ste mirni, vaš briljantni um čuda stvara. Ljubav? Prekrižite prošlost! Rak (samac) ili Račica (samica) se vrti oko vas? Ne žalite truda i vremena. Seksi se udružite.

JARCI se sukobljavaju s ostatkom svijeta, jer sami sa sobom nisu u najboljim odnosima. Grozničavo jurite za ostvarenjem poslovnih ambicija, i vrlo rijetko vas se može naći kod kuće. Sve za novac. Novac nizašto. A ljubav, a seks, a…

BLIZANCI su stalno u pokretu, i ne zadržavaju se dugo na jednom mjestu. Kako vas dragi ili draga stigne ulovit, veliko je pitanje. Kad zalegnete u krevet, vrlo brzo vam padne mrkli mrak na oči. A on(a)? Zuji po kvartu, ili gleda porniće.

VAGE nisu u haj razdoblju. Kad će nestati ‘tamni oblak’ koji vam zagorčava život? U prosincu! Vježbajte strpljenje. Ograničenja na koja nailazite, govore vam o tome tko ste i kakvi ste. Seks? Pustite to. Prvo ljubav, a onda sve ostalo.

VODENJACI su energetski dobrostojeći, i lakše dišu i podnose nepovoljne (mundane) okolnosti. Ni privatno ne stojite loše. S partnerom ili s partnericom fino se slažate. Malo za promjenu, živite život bez olujnih emocionalnih valova.

RAKOVI imaju Veneru u vlastitom znaku, ali to im nije od velike pomoći, jer postoje napeti utjecaji koji im ‘uništavaju harmoniju’ s voljenom osobom.  I što se da učiniti? Imate slobodnu volju! Ljubite, i budite dobri, vrijedni i ispravni.

ŠKORPIONKE se slatkovražje smješkaju, i muški padaju u nesvijest čim ugledaju njjihovu fatalnu ljepotu. Vašim tijelom struji neodoljiv seksi elektricitet. Prodorne (zmijolike) oči, najbolje da i ne spominjemo. I, s kim se trošite? S najjačima!

RIBE lako iskliznu iz ruku, a i s astro Ribicama, ista je stvar. Svoja ste, i ‘samo povremeno’ i svačija? Seks vam više nije bitan. Važnije su vam duhovne vrijednosti. S obzirom na riblju ćud, nećete još dugo prakticirat (strogi) celibat.

 

Povratak na Net.hr