Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Bikovi uredno seksualno gimnasticiraju, a Blizanci su seksualno izdašni

Image
23.9.2017.
7:00
Play ponuda

Jesen kuca na vrata, i širom ih otvara. Dan i noć sljubljeni su u jednakosti. Priroda radi svoje, a seksi simetrične Vage žive u iščekivanju luksuzno prekrasnih rođendanskih poklona. Svemir je skladno uglazbljen, ljudi su disonantni. Svi smo u opoziciji sa svima.

Opozitni Mars i Neptun, prizivaju nerealnu ljubavnu čaroliju i otrežnjavajuće razočaranje. Nasuprotnom Jupiteru i Uranu, jedino se lovci na sreću i kockari vesele.

Uslijed prekomjerne ljubavi ka slobodi i nezavisnosti, propuštamo najbolje ljubavne prilike. Šteta, jer život može biti rajski prelijep. Bez čista srca, nema zdravog seksanja.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi energetski krahiraju, i nije im lako. Glavu gore, nema predaje. Upravo sada trebate pokazati kakvi ste u duši. Ako se krenete (puno više) prilagođavati drugima, napuniti ćete prazne baterije, i sve će izaći na dobro. Zaslužiti ćete i novu seksi priču. Lavovi traže sebe u sebi, i tu i tamo se ponekad i pronađu. Razdoblje Sunca u Vagi, uvijek vam donosi svakovrsne blagodati, i sreća vam ni ovaj put neće okrenuti leđa. Ako ste u vezi s Vagom, napokon ćete pošteno poraditi oko prinove. I vrijeme vam je. Strijelci dolaze do zraka. Ono što vas već dugo muči, napokon ćete početi rješavati. Ako ste raskinuli zaruke, i još niste došli k sebi, Svevišnji će vam pomoći da sve to nekako prebrodite. O novom seks angažmanu ne razmišljate. Eros vas (još) ne svrbi.

Bikovi su skrenuli s utabanog puta. Ne volite promjene, osim kada je seks u pitanju. Što o tome misli vaš(a) partner(ica)? Vjerojatno ništa, jer ne sluti da šarate uokolo po selu. Uredno seksualno gimnasticirate, i nije vam potrebna dodatna tjelovježba. Djevice su u vrhunskoj formi. Uljepšavate se pred ogledalom minimalistički detaljno, do savršenstva. Aktivni ste na optimalan način. Vaš život se pretvorio u milozvučnu melodiju. I u krevetu ste grleno filharmonični. Sve odzvanja od animalnog glasanja! Jarci su strogo disciplinirani. Red, rad i raspored. Previše ste ambiciozni da biste sebi dopustili kaos. Za ljubav vam je potreban netko sličan vama, konzervativan i tradicionalan. Bik, Rak, Ribe? S Bikom ćete se idilično poslovno seksualno zmiksati.

Blizanci su fino usuglašeni sami sa sobom, ako se ne računa pokoji ispit živaca. Nismo cjepidlake, a niste ni vi. Što o vašoj harmoniji misle drugi, ni zvijezdama nije skroz bistro poznato. On ili ona sigurno se ne žali. Seksualno ste probitačni i izdašni. Vage ulaze u višetjedno haj razdoblje. Šarmantno ste romantični i spremni na rizik, i teško je predvidjeti u čijem ćete zagrljaju na kraju svršiti. Slatki ste seks bombon, i točno tako nekako se i osjećate. Tko će vas izgristi i polizati? Netko jakooo sretan! Vodenjaci lete nebu pod oblake, i to na krilima emocija. Skladno vibratorni osjećaji, rađaju i stvaraju razne druge sretne stvari u životu. Usamljeni lovci (i lovkinje), fatalno će se zagledavati u astrološke Vage. Neizbježni su vam srcedrapajući seks scenariji.

Rakovi ulaze u zonu sumraka. Vaši svjetlosni signali sve su slabije vidljivi. Na sreću, netko će vas otrgnuti iz mraka, i vratiti u život. Pogađate, Jarac! Jarac je zemljani znak, a vi ste vodeni, i vaše zajedništvo ima potencijala za oplodnju. I onu seksualnu. Škorpioni se još dobro drže, s obzirom na klipove koje im drugi bacaju pod noge. Niste zlato, mnogo toga ste sami zakuhali, i sada vrijete. U vezi ste s kompliciranom Djevicom, i nije vam više do seksa s njim ili s njom? Ni celibat vam nije neko rješenje. Ribe su višeslojna stvorenja. Brojne su vaše maske. Specijalizirali ste se u kamuflaži. Planeti u Djevici ne dopuštaju vam mirovanje. Aktivni ste na raznim bojištima, a najviše na onom ljubavnom. Pazite s kim se sljubljujete. Više niste seksi prerastrošni.

Play ponuda
Play ponuda