Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Bikovi su silno napaljeni za maženje, a Strijelcima fatalna kolegica s posla ne da mira

Image
Foto: Tumblr

Uran se prije koji dan vratio (nakon 84.

9.3.2019.
7:00
Tumblr
Play ponuda
shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su 'zaronili u materiju', i samo ih vlastiti biznis interesira. A seks? Upišete kakav brzinski masažerski tečaj, i čim diplomirate, hitro krenete u akciju. Život nam se vrlo brzo preokrene. Sami se više ne dirate, jer ste 'u njoj' non-stop!

Lavovi su zatoplili odnose s voljenima. Još niste u pravoj strastvenoj formi, ali bit ćete, od prvog travnja. Toplo je, priroda se razbudila, i vaš 'buzdovan u gaćama' je nestrpljiv. I micamace Lavice, sve žešće mjauču. Ah, to proljeće...

Strijelci žive bezbrižno, i ništa ih ne ždere. A jel vi koga neprimjereno uznemiravate? Jedna vaša fatalna kolegica s posla, ne da vam mira. I noću vam u snove dolazi? Opet ste zabrazdili, a bili ste moralno (vrlo) obećavajući.

Bikovi se ubrzano moderniziraju u svakom pogledu. Neočekivane životne promjene, zadesile su (ponajprije) travanjske Bikove. Ljubav je u pitanju? Uvijek je riječ o ljubavi. Život je ljubav, papreno začinjen iskonskim praskanjem! Djeve, lagano razodjevene šetaju gradom. Muški svijet pada u nesvijest zbog vašeg putenog erosa. Ove ste 'proljetne zime' skroz dobre volje, i silno napaljeni za maženje. Samo naprijed. Što se čeka? Zaigrajte prvi nježni potez.

Jarci su finodržeći žilavi macani, voze skupe limuzine, i u glavi su (vrlo) teške konzerve. Tko voli, nek izvoli, i uvijek je tako nekako bilo. Strogo ste moralni, postite, živite u blaženom miru..., ili vam je 'kurvaluk' najdražesnija zanimacija?

Blizanci čekaju svojih ljubavnih pet minuta, i nagriza ih nestrpljenje. Travanj će biti vaš haj mjesec, a ožujak vam je vrijeme priprave za zrelu i odgovornu ljubav. Ozbiljni ste, ne šarate uokolo, otkantali ste sve bivše. Čista ste (seksi) svetica.

Vage su ekstremno osjetljive na vlastitu ljepotu. U duši ste princeza, ali ljubavni vam život nije baš bajkovit. Vi umjetnica, a on krimos? Ne ide vam to, nikad, pa ni onda. Lakovjerna ste srn(ic)a. Čuvajte se beskrupoloznih seks predatora!

Vodenjaci su munjeviti i gomoviti seksi igrači, i sve u svemu, autentično ste originalni likovi i pojave. Tko voli ono što nitko drugi ne voli, ima vas. Šala mala. S posebnima i odabranima, slobodno se ljubakate, svugdje i svakako.

Račice su intro polivalentne, i brzo iskliznu iz ruku. Nježno biste se mazili, ali po vašim ćudljivim uvjetima. I tko bi vas takve taknuo? Palite se na senzualne dečke, i rado ih k sebi ,na grudi' prikliještite. To se zove Mjesečeva erotika.

Škorpioni imaju protiv sebe opozitnog Marsa, a odnedavno i Urana. U energetskim ste problemima. Dolje ste, pa bi gore? Vaš neartikulirani seksi ritam nije lako pratiti. On(a) uz vas (skoro redovito) dehidrira i hiperventilira.

Ribe su 'zmijice', i trenutno ih nije lako (ni za glavu ni za rep) ulovit. Vijugate kroz život, birate sporedne ljubavne putove, eksperimentirate i s raznim drugim vrstama zadovoljstava. U seksu ste, bajkoviti. Idealan ste 'protivotrov' za stresss.

Play ponuda
Play ponuda