DOBRO JE ZNATI

SEKSI HOROSKOP: Bikovi imaju problema s alatkom, a Vodenjaci uživaju u uraganima ispod plahte

Strastvena ljepota i kreativna zaigranost Venere i Marsa, pod ograničavajućim je utjecajam Saturna. Podižemo zid oko sebe. Djelujemo hladno, ravnodušno i formalno.

Rođeni u promjenjivim (Blizanci, Djevice, Strijelci i Ribe) znakovima, najskloniji su potiskivanju osjećaja ljubavi i unošenju razdora u sklad odnosa.

I mnogi drugi i ostali Među Nama, osjećati će „nagonske smetnje“, nalik impotenciji i frigidnosti. Srećom, privremeno, samo na koji dan…


Ovnovi su i dalje disbalansirani. Nemoguće vas je uloviti za glavu, a ni za rep. A rogovi? Rogovi su vaše senzorske antene, i služe vam za podbadanje i nabadanje. Ovčice mašu repom, jer ništa nisu krive. Do daljnjeg ste svi nevini. Ništa od seksa.

Lavovi svoju pjesmu sviraju, gdje god se pojave. Optužuju vas za samoljublje, a vi ste (samo) svjesni da ste prva klasa. Aerodinamično seksanje na mlazni pogon? Ako strastveno zaludite Vodenjaka, letjeti ćete nebeskim visinama (tjelesne) ljubavi.

Strijelci polažu posljednje i najteže ispite, prije diplomskog. Ako sada ne ode sve k vragu, ni neće. Neodgovorni, nevjerni, ljubomorni…, ima toga još ali nije za pričat. Sekso(prasko)logija? Zaboravite na šaranje po selu i bližoj okolici. Najbolje zauvijek.

Bikovi su zahladili odnose s voljenima. Ništa vam nije po volji, jer ste preambiciozni, a prava megalomanija tek vam slijedi. Morate izaći iz frižidera, da biste se odmrznuli. Malo teže vam se „alatka“ diže? Galaktički gledajući, niste impotentni. A prepotentni?

Djevice vole sve što vole mladi, i žive u uvjerenju da će zauvijek vječno ostati mladolike. Ni muški Djevci/Pjevci nisu imuni na besmrtnost. Razmišljate o ljepoti, a nedostaje vam snaga da ljepotu i oživite. Nema vam ljepote (i seksa) bez opasnosti.

Jarci su poznati i popularni seksi mehaničari. Popravljate sve što se popraviti da, i staro i novo, i ne birate puno previše. Godišnje, automehaničari prime najviše ljubavnih ponuda po glavi stanovnika. S tim u svezi, prešišali ste instruktore vožnje.

Blizanci se paranoično plaše svega, a najviše razočaranja u sebe. Uskoro ćete odguliti teško razdoblje, i ničeg vas više neće biti strah. Prozvat će vas neustrašivim. Dok mrak traje, slobodno vodite ljubav. Romantičnije je nego pod svjetlima reflektora.

Vage tek čeka najljepša ljubavna bajka. Kada točno? Strpite se još samo malo. Vidimo Vas. Ljubite sebe u ogledalu? Narcis treba „kozmički poticaj“ da izraste u najljepši cvijetak. Tko će vas, prije ili kasnije, ubrati? Samo odlikaš(ica) dolazi u obzir!

Vodenjaci su preletjeli sve meridijane i paralele, ali još na ekvatoru nisu bili. Stignete. Tamo je vruće, a vi ste ledeni. Kako ćete preživjeti u tropskim krajevima? Ah da, zaboravili smo, pa vi volite uragane. Čak ih i u živo snimate. One ispod plahte.

Rakovi su konačno izvukli dobre karte. Vaše moždane vijuge rade kao podmazane, a i srce vam sretno kucka. Sredili ste se stambeno poslovno, i red je i da sa seksom i ljubavlju oplemenite svoj život. Dat će Bog. Milostiv je prema Račićima i Rakovicama.

Škorpioni predosjećaju nadolazeći plimni val pozitivnih emocija. Srećonosac Jupiter ući će za koji dan u vaš znak, i svi vi koji ste na svijet došli u mjesecu listopadu imate se čemu veseliti. Priznajte sebi. Definitivno ste zaslužili nezaboravan seksi rođendan!

Ribe su u psihokrizi. Nemate volje za ništa. Osjećate se bezdušno. Izroniti ćete iz bezdana, i to već negdje slijedeći tjedan. Jupiter će vam postati (višemjesečno) sklon, i plivati ćete u raznom obilju. Bit će meda i pekmeza, a i puno seksssaaaaaaa!

Povratak na Net.hr