Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Bikovi će erotski procvasti na poseban datum, a Vage će najglasnije svršavati kada im kažete ovo...

Image
4.5.2019.
7:00
Play ponuda

Mlad Mjesec u Biku i 'skvadrirana' Venera od strane Saturna, ne nude nagovještaj (ras)plodne ljubavne igre i 'svršavajuće' seksi zabave. Osjećamo nedostatak radosti i ljepote u postojećem odnosu. Igramo na sigurno u (novim) emocionalnim kontaktima. Tražimo starije i zrelije osobe za stvaranje veza. Možemo se zaljubiti u nekoga druge vjere, rase, različitog društvenog staleža, u nekog tko je mnogo stariji ili puno mlađi od nas samih.

shimmer fallback
shimmer fallback

Ovnovi su krenuli, pa stali. Ego problem? Mislite da ste najsuperiornija pojava u svemiru? Ako se osjećate kao mali miš, opet ne valja. Bez pronalaska srednjeg puta, nema vam sretne ljubavi. Sve ostalo vam je tek usputni seks.

Lavovi imaju problema s tranzitnim Uranom, i proganja ih osjećaj da nisu svoji na svome. Možda vam je netko i doslovno „sjeo ili zalego“ na imovinu, pa vam prijeti prisilno iseljenje. I sa seksom ste na vi, višemanje disfunkcionalni.

Strijelci imaju dvije 'vruće' opcije u igri. S košćatom mršavicom se fino žuljate, a s finomesnom 'špekec' guzlatom se topite u krevetu. I, koja vam je od njih dvije dražesnija seks uživancija? Niste vegetarijanac. Glasate za mesekooooo!

Bikovima ne ide sve po planu. I rođendan ste proslavili kilavo?! Bit će bolje. Kada? Dobri smo, i otkrit ćemo vam kozmičku tajnu – srijeda, 15 svibnja! S Venerom u Biku i s osmijehom na licu, točno toga dana ćete erotski procvasti.

Djevice imaju problema sa živčekima. Najviše vas uznemiri pogled na njegove zmazane i nepospremljene čarape. I vaš kućni ljubimac mokri po tepihu? Imate 'majmunarnik' u kući, i nije vam do seksanja. Ni pod tušem?

Jarci rade bez prestanka. Cure vole uspješne dečke, i progone vas. Kad vas malo bolje upoznaju, i provale vašu zadrtost i netoleranciju različitog, brzo se ohlade i odu dalje. Tražite 'omekšivač', a nema ga nigdje? Otkrijte ga u sebi...

Blizanke put putuju, i rijetko gdje zastanu. Brzi ste i puni adrenalina, i tko je idealan frajer za vas? Pogodili ste – Ovan! On gura glavu svugdje, a vi nos. Uživajte! Seks na vrhu oblakodera, nije vam loša opcija za plodno sparivanje.

Vage vole kad ih se hvali, a 'najglasnije svršavaju' kad im se njihova ljepota uzdiže u nebesa. Tajna je u savršenoj tjelesnoj simetriji. Zlatni ste rez. Čekate princa na bijelom konju? Uletjet će vam 'stari magarac' u oldtimer fićeku!

Vodenjacima se svašta nešto događa, i ne može se reći da im je imalo dosadno. Između svega i svačega što doživljavate, još se jedino niste okačili mačku o rep. Lav je mačka. Imat ćete priliku. Ako vam se svidi, tražit ćete još.

Rakovi imaju kvalitetna 'kliješta', i znaju vješto prikliještiti. U trenutnom kozmobiološkom stanju stvari, 'voda' brzo isparava, a vatra, zemlja i zrak dominiraju. Hranite se i seksate, plaćate režije i vraćate kredite. I, sve je za pet.

Škorpioni su lakolomljivi. Vaše energetske baterije su poluprazne, s tendencijom daljnjeg pražnjenja. Nježno ćete se zakačiti za Vagu ili Ribu, poput seksi krpelja. Duša ste Škorpionska, ne birate sredstva (golog) opstanka!

Ribe se nakon 'prvosvibanjskih' seks turbulencija, osjećaju skroz posve rašarafljeno. Svanulo vam je u ljubavi, i prava je šteta što je on(a) već zauzet(a). Ako vas to ne smeta, nastavit ćete 'lepršati perajama' do daljnjeg.

Play ponuda
Play ponuda