Bit će vatreno

SEKSI HOROSKOP: Bikovi će biti strastveno pregaženi u krevetu, a Strijelci su osuđeni na igranje vlastitim sredstvima

Venera izlazi iz Ovna, i vraća se na mjesto (27° Ribe) vlastite egzaltacije, i to je sjajna vijest za sve princeze krasotice koje sanjaju susret s princem na bijelom konju.

No, kako to u bajkama već biva, odnekud će se pojaviti „strašilo“ (retro Saturn iz Strijelca u kvadratu), i začarane djeve sanjalice momentalno će se strijeznit od iluzija i vidjeti će sebe kao obične, normalne cure, koje griješe jer previše fantaziraju.

Stari, ljubomorni, sebični, oholi, „gladni vuk“ Saturn, svima nama će pokušavati iskvariti raspoloženje za seks. Ne dajmo se, jači smo od sudbine! Moš mislit…

Ovnovi su hladni u srcu, a vani je sve toplije. Što mislite, tko pobjeđuje, minus ili plus? Nebo i priroda rade svoje, i slijedi vam osjetilno rastapanje, bez obzira koliko se tome vaš (veliki a mali) ego usprotivio. Sve dok preferirate minus, ništa od seksanja!

Lavovi žive u uvjerenju da su plemenita duha, iako ih stvarnost često opominje i razuvjerava. Trudite se, i to je dobro. Tko magistrira odgovornost i empatiju, zvijezde ga „slatkišima“ časte. Ljubav je jednostavna. Prvo srce, pa mozak, i tek onda seks.

Strijelci su izvan pogona. Ako sebe zavolite, moći ćete i druge voljeti. Soloseks je premonoton performans. Sanjate psihoemocionalno i tjelesno sjedinjenje s voljenom osobom. Još niste u mat-poziciji, a ne odgovara vam ni remi. Morate pobijediti. Sebe.

Bikovi imaju „grubog“ Marsa u kombinaciji, a i Venera im „suznih očiju“ igra igru u životu kao takvom. Dobro ste raspoloženi. Niste nula bodova, a ni odlični pet. Srednja ste klasa motora, a on(a) vozi nabrijani turbo bmw. Gazi vas skroz nježno, u krevetu.

Djevice kolutaju očima, jer ne mogu vjerovati da opet sudjeluju u ljubavnoj bajci. Isti glumac i glumica, kao i koji mjesec prije? Možda vam se snovi ostvare, a možda i ne. Tko zna, zna. A tko ne zna, njemu dva. Imate „benzina“ za seks. Fali vam još upaljač!

Jarci su liberalni i tolerantni, ali samo na prvi pogled ili deklarativno. Vaš duh je Saturnov, i u duši ste od kamena i čelika. A da pokušate uvježbati neku srednju varijantu normalnog ponašanja? Ekstremi nisu dobri. Ni u krevetu ih mnogi ne vole.

Blizanci imaju kaos u srcu. Čovjek se na svašta navikne, ali nije dobro previše patiti. Vratite se radosti, to ovisi samo o vama. Kako? Zato, jer je radost vječna, božanska. Uspravite se na noge, i krenite štogod prigrist. I erotski ste (prestrašno) ogladnili.

Vage su popularne, ali nedostatno za njihov profinjen ukus. Sva sreća pa (više) niste snob, jer ste duhovno evoluirali. Važno je da ste i dalje proporcionalno simetrični. U simetriji je skrivena ljepota. Bez straha, traženi ste, mnogi bi vas rado trošili.

Vodenjaci put putuju, u snovima. Možda ste i zbiljski otputovali na neki suncem obasjani otočić. Kod vas se nikad ne zna. Hir do hira, to ste vi. Zbog iskrene i prave ljubavi i savršenstva od seksa, putovali biste i na kraj svijeta. I mi bi s vama, također.

Rakovi imaju Veneru i Marsa u igri, i kod njih će u narednim danima biti pojačane seksologije. Ako ste solo, propustiti ćete kozmički val (erotske) energije, koji će tko zna kada opet k vama doći. Ako ste sretno zauzeti, puno češće ćete gužvati plahte.

Škorpioni opet dišu. Došli ste do zraka, ili točnije, iznova ste otkrili vodu – svoje emocije. Venera, egzaltirano ranjena, iz Riba, i nije vam od pomoći. Tek toliko za golo preživljavanje. Seks „bez pameti“ se ne preporučuje. Navodno vam je to jasno?

Ribama se vraća Venera, ali „rastresena“ od Saturna. Nakon ovotjedne tuge, čekaju vas bolji dani. Trenutno ste na dnu bunara. Izbjegavajte seks sa sličnoistima, da ostanete trudni u mraku. Samo vam to još fali. Molite se Svevišnjem Manituu, iz srca.

Povratak na Net.hr