Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Bikice su krasno propupale, Djevice savršeno skockane, no i one se mogu sakriti pred ovom sladostrasnom predatoricom

Image
Foto: Giphy

Tko je najkompatibilniji za seksigužvanje?

18.5.2019.
7:00
Giphy
Play ponuda

Pun je Mjesec. Venera i Uran su u konjunkciji na stupnju egzaltacije Mjeseca, a Mars je 'u padu' u Raku. On želi stabilan dom, traži zaposlenje, i teško kontrolira vlastitu naglost. Ima i onih koji instinktivno 'bježe od kuće'.

Najženskastiji muški su ekstremno vezani za svoju majku i nesposobni su za samostalan život. Ona je tradicionalna i posesivna, ali već joj je svega dosta, „luda je“ i spremna za (r)evoluciju! I seksualnu, jer je mlakonja slabo inspirira. Žene su jače! A 'najjače su' one lakovjerno nevjerne koje (ni) ne nose gaćice.

Ovnovi se strmoglavo spuštaju s Olimpa. Upravo kad ste pomislili da više ne može živjeti bez vas, hladne glave vas je otkantala i vratila se starom dečku. On više zarađuje od vas i uvijek je na usluzi, a vi ste usijana (obrijana) glava. Lavovi djeluju nezainteresirano za okolni svijet. Jedino se skrbite za vlastitu (pozamašnu) pozadinu. Bikovi i Rakovi nisu vaša omiljena eros sorta. A lijepa Vaga? Vaga će vam tolerirat 'izlete u nepoznato', dok joj ne pukne film! Strijelci se svečano stišavaju. I domu ste se svome napokon vratili. Bilo vas je za vidjeti posvuda po inozemstvu, i sigurno imate lijepih seksi dogodovština za ispričat. Vaš konačni zaključak? Naše, domaće, finomasne cure su najslasnije!

Bikice su krasno propupale. Voćka ste poslije kiše, a sunčano nam vrijeme stiže. Imate nekoga tko vas ciklonalno sezonski (u)bere, ili čekate znatiželjnog putnika namjernika? Kojagod ste, najslađi ste med. Božanski vrt obilja. Djevica, savršeno skockana, žudi za ljubavnikom da je seksi minimalistički skroz razmontira. Blaženo izgledate, a divlji ste u krevetu. Kako to? Dobitna ste kombinacija. Ovan? Ni u ludilu. Rak vam je najkompatibilniji za šiljenje, a i šire. Jarci odbijaju proplakati kad im se pruži dobra prilika za pustit koju suzu. Pokažite osjećaje, i otkrit ćete svjetlo u sebi. Komplicirano ste staromodni, a stvari su vrlo jednostavne. Nije sve u financijama, ima nešto i u srcolikoj ljubavi.

Blizanci se 'sprženih krila' spuštaju s nebesa. Dugo ste plovili 'iznad oblaka', ali (pre)ružičastoj ljubavnoj bajci morao je doći kraj. Ona nije savršena, a niste ni vi, i tko je pobjednik? Uostalom, više ste se 'ševili u mozak', nego u stvarnosti. Vage su malo propale po pitanju izgleda. Malefici, Mars i Saturn, imaju nešto protiv vas, i da ne biste pretrpjeli veću štetu, morate biti iskreni, ispravni i dobri. Seks? Da, naravno, ali samo u pažljivo probranom, seksi inteligentnom društvu! Vodenjaci se hlade, do naredne eksplozije strasti. Osim seksa, imate i drugih interesa u životu. U svemirskom ste programu za let na Mars. Vaš genijalni mozak strastveno intrigira pitanje – kakav bi bio fuk na Marsu? Ovozemaljsko Marsijanski.

Rakovima je prije koji dan Mars stigao u goste, i već im para pišti iz ušiju. U vama sve kuha i vrije, a izgledate nevino i bezazleno. Kad ste takvi, najgori ste! Pronađite sebi zgodnu mačk(ic)u za parenje, i smirit ćete se i odobrovoljiti. Škorpioni su se opet navukli na eksperimentalne seksi igrice. Poznate su vam tajne prirode, a najaktivniji ste oko ponoći. Da niste, slučajno, vještac ili vještica? Najprivlačnija vam je tzv. 'crvena magija', ona generalno seksualna. Ribe su 'hrana' za dušu i tijelo. Venera i Mars lete po nebu i šalju vam eros impulse. Potreban vam je netko stabilan, pouzdan i širokih (za plač!) ramena. Korpulentni Bik? On će vas znat zdravomuški napenalit i zabit vam gol kroz noge.

Play ponuda
Play ponuda