SNAGA POD KONTROLOM

SEKSI HOROSKOP: Nekima će se ovaj tjedan posrećiti, drugi će morati prigušiti vatru, a treći se snalaziti drugačije

Da bi nam savjest bila mirna nakon svakog obavljenog zadatka, važno je da držimo snagu pod kontrolom i da djelujemo sa svrhom

Vatreni trigon Venere i Marsa, idealan je za strastveno zaljubljivanje, i to ponajprije vrijedi za astrološke Ovnove, Lavove i Strijelce. Ljudi vatre istražuju život, puni urođenog optimizma i svjesni bogatstva raspoloživih prilika.

Kvadrat vatrenog Marsa i zemljanog Saturna ipak će malo ‘prigušit vatru’, što i ne mora biti nešto loše. Da bi nam savjest bila mirna nakon svakog obavljenog zadatka, važno je da držimo snagu pod kontrolom i da djelujemo sa svrhom.

OVNOVI su zakočeni u sebi, i to ih frustrira. Ne radite ništa na silu. Pustite život da se odvija svojim prirodnim tijekom. Sve će sjest na svoje mjesto, prije ili kasnije. Ona vas želi, i strpljivo čeka da se najprije dogovorite sami sa sobom.
LAVOVI su u strastveno vrući, i gdjegod se pojave izazivaju pažnju. Ako niste zadovoljni vašim ljubavnim (su)životom s partnericom, mogli biste lagano iskliznuti iz kolosijeka. Sada da izražaja dolazi vaš (ispravan ili kvaran) karakter!

STRIJELCI nemaju energetskih problema, i slobodno lete s cvijeta na cvijet. Jedan vaš prijateljski odnos pretvorit će se u ljubavni, puno lakše od očekivanog. Ono što niste ni sanjali da je moguće, upravo vam se događa?!

BIKOVI su uživalački raspoloženi. U sebe, na sebe i pod sebe, i to je višemanje sve što vam je potrebno. Postojani ste i statični. Seksualni avanturisti stalno lažu i izmišljaju, i vi ne želite tako živjeti. Imate ‘to’ što imate. Domaće je domaće.
DJEVICE se, privatno intimno, dosta dobro drže, s obzirom na globalne okolnosti. Pronašli ste u sebi mir, i to je ta vaša najveća sreća. A seks i ljubav? Racionalni ste, praktični i trijezni, i ne opterećujete se previše s tim stvarima.

JARCI su puni sebe, i ‘slabo vide’ druge ljude. Sami ste sebi jedini zakon. Istrajni ste po pitanju poslovnih ambicija, i sve drugo vam je druga liga. Pretjerano se distancirate od njega ili nje. Koja je to vrst ljubavi? Ona na ‘kruto gorivo’, drvena.

BLIZANCI su dobro raspoloženi, i pozitivno djeluju na sve oko sebe. S partner(ic)om se kreativno nadopunjavate, i to je vidljivo i u krevetu. Svašta nešto u seksu izvodite, pa i određene stvari koje nikada prije niste upražnjavali.
VAGE imaju retro Marsa (u Ovnu) u opoziciji, a i brojni planeti iz Jarca ne gledaju ih blagonaklono. U intimnom ste kaosu, i teško pronalazite mir u sebi. Osoba koja vam nije privlačna, ne prestaje vas osvajati? Ostanite nedostupni!
VODENJACI daju sve od sebe i uspješno održavaju vatru strasti s voljenom osobom. Vi ste glavni inicijator novih eksperimentalnih igrica, a on ili ona sve prihvaća i ne buni se. Sve u svemu, zanimljiv vam je i originalan seksualni život.

RAKOVI su se učahurili u sebe same, i rijetko kad se oglašavaju. Ispunjavate tuđe želje i potrebe, a vaše vlastite potiskujete i zanemarujete. I pri seksanju ste previše podložni njegovim ili njezinim sugestijama. I onim skroz perverznim?
ŠKORPIONI nisu emocionalno optimalni, i svjesni su te činjenice, pa ne švrljaju uokolo bez nekog velikog razloga. Bolja vam je opcija da ona dolazi kod vas, a ne vi kod nje. U vašoj skrivenoj ljubavnoj spilji, sve vam je nadohvat ruke.
RIBE se lako upetljaju u problematičnu ljubavnu vezu. Srce vam je meko i ranjivo. Suosjećajni ste, i padate na tuđe tužne priče. Jedan takav susret upravo je na vidiku. Još niste pali, ali samo što niste. Pazite da se ne razočarate.

Povratak na Net.hr