Play ponuda

SEKSI ASTRO: / Jedni prakticiraju askezu, rijetki iskreno ljube, a ostali se strastveno 'troše'

Image
Foto: Flickr

Ovan (21.03 - 20.04)

20.6.2015.
0:00
Flickr
Play ponuda

Ovnovi ulaze u razdoblje opasnog življenja. U prvim danima ljeta zadasiti će vas nove i neočekivane obiteljske obveze, i više nećete imati slobodnog vremena za švrljanje uokolo. Ne izazivajte požare. Potrebno vam je hlađenje od uzavrelih strasti.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su skladni i harmonični. Sva vaša čula uživaju. Kada se radi o hedonističkim sklonostima, prvi ste i „najjači“ u cijelom Zodijaku. Vaša senzualnost je u kreativnom pogonu. Seksanje vam ne izlazi iz glave. Strastveno ste prevrući. Volite se (s)pržiti!

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su umorni od brojnih adrenalinskih izazova. Posljednjih nekoliko tjedana isprobali ste stvari koje nikada prije niste upražnjavali. Vaš emocionalni bioritam se stišava. I u seksu ćete prestati trčati maraton. Preorijentirat ćete se na kratke pruge.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovima se smiješi sreća u ljubavi, a i u popratnim seksualnim sadržajima. Imate dostatne količine volje, snage i samopouzdanja za nužne promjene u vlastitom životu. Loši i nezdravi odnosi se ruše, a novi i kvalitetniji stvaraju. Jakooo ste seksi!

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su pasivni i slabopokretni. Nedostaje vam strastvena inicijativa. Riječ je o privremenoj unutarnjoj blokadi, koja će proći bezbolno i (relativno) brzo. Nastavite vježbati pozitivno mišljenje o sebi i drugima. To će sigurno ojačati vaš slabašni libido.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice, poput pauka, strpljivo grade i razvijaju mrežu strasti. Ako u vašu intimnu orbitu utrči Škorpion(ka), bit će veselja. Sa Škorpionima se izvrsno mentalno nadograđujete, a fasciniraju vas i njihovi hladnovrući osjećaji. Seks je neizbježan.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage su sretne, vesele i debele. Ovo posljednje vas strašno smeta kod sebe samih. Alergični ste na (po)koji kilogram viška. Vaša oku ugodna popunjenost mnogima je privlačna. Ne pretjerujte s dijetama. Seks je idealna praksa za brzo i lako mršavljenje.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni polako ali sigurno ulaze u veliku i nezaboravnu ljubavnu formu. Vi ste od onih koji svoje ljubavnike ili ljubavnice lako učinite ovisnim o vašim seksualnim vještinama. To vam je najdraža zabava. Igrati ćete se „igara prijestolja“ do besvijesti!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci izlaze iz zone sumraka. Saturn je napustio vaš znak, i sigurno ste već primjetili da lakše dišete. Imate novu osobu na piku. Strpljivi ste i ustrajni, a to su metode osvajanja koje su vam nedostajale. Ljeto je stiglo, a vi suhi. Nešto morate umočiti...

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci rade neprobojni zid oko sebe. Oni koji vas vole traže od vas da češće pokazujete osjećaje. Previše ste se materijalizirali. U stalnoj jurnjavi za novcima, zaboravljate na vaš intimni život. Netko će vas seksualno razbuditi. Rak ili Vodenjak?

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci odnedavno prakticiraju askezu. Povukli ste se od svijeta i tražite unutarnji mir. Oni s kojima ste nekada nešto imali, i dalje će strastveno oblijetati oko vas, i nećete ih lako otjerati. Vaša samodovoljnost bit će kratkog vijeka. Past ćete na prvu loptu.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe su poznate majstorice seksualnih vještina, a i muški pripadnici vaše vrste jednako su slavni u krevetu. Situacija na nebesima mijenja se u vašu korist, i nakon višetjednog posta iznova ćete jahati na visokim valovima emocija i strasti. Zadovoljni?

Play ponuda
Play ponuda