Play ponuda

Seksi horoskop (13.6. - 20.6.)

Image
Foto: Thinkstock

Ovan (21.03 - 20.04)

13.6.2015.
0:00
Thinkstock
Play ponuda

Ovnovi imaju sve zvjezdane preduvjete za sretan ljubavni život. Jedino vas utjecaj Urana zna izbaciti iz takta, pa djelujete hirovito i nepouzdano. Najviše se palite na originalne Vodenjake. Ti isti imaju u sebi strastveni elektricitet koji vas silno uzbuđuje.

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi su fantazmogorični. Priviđaju vam se razna čudesa. Možda ste pretrpjeli toplotni udar, a da toga niste svjesni? Ne igrajte se s opasnom vatrom s nebesa, držite se debele hladovine. Srećom, ne tražite puno. Hrana, piće, i strastveno seksanje.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su u punom seksualnom pogonu. Imate više raznih simpatija, i situacija će se s tim u vezi dodatno iskomplicirati. Izgledni su vaši žestoki verbalni okršaji s ljubavnom konkurencijom. Nećete birati riječi. Savjet glasi: vodite ljubav, a ne rat!

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi čekaju svojih ljubavnih pet minuta. Propustili ste zgodne prilike, i sada padate i na one male lijepe. Imate problema s viškom kilograma, i tuđe nesavršenosti vas ne smetaju previše. Seksualno ćete se zbližiti i ujediniti s jednom osobom iz susjedstva.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi uživaju u svakovrsnom obilju. Ako zaronite u nepoznate i još neistražene ljubavne vode, narušiti ćete idilu koja krasi vašu postojeću vezu. Vaš seksualni apetit raste. Niste imuni na obožavatelj(ic)e. Pitanje je trenutka kada ćete se poskliznuti...

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice igraju ulogu gubitnika. Žrtva ste nerealnih očekivanja. Niste poduzetni. Čekate da druga osoba prva pokrene inicijativu. Možda vas takve nenametljive, ipak netko zavoli. Jedna pasivna Riba bi se rado mrijestila s vama. Dva minusa daju plus!

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage su opijaju ljubavologijom. Vaši romantični snovi se ostvaruju. Sve što vam se događa promatrate (samo) u ružičastim tonovima. Vaša seksualna mašta lagano divlja. Profinjeni ste i elegantni, ali i strastveno vrući u srcu. Moguće su nevolje u raju.

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni love u mutnom. Nepogrešivo pronalazite one zauzete. Nezadovoljnika je puno previše, a vi pogledom zavodite i „nudite nadu“ izgubljenim dušama. Tko padne u mrežu vaših strasti, nema mu spasa. Tražite sve, i sve i uzimate. Najbolji ste potrošač!

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci su u energetski nezavidnoj situaciji. Slabo stojite sa samopouzdanjem. Mislite da jako malo vrijedite. Cijela priča se nezgodno odražava na vaš ljubavni život. Ako ste pasivni u krevetu, možda vas on(a) dodatnim naporima (re)aktivira?!

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci nisu u optimalnoj formi. Uvijek vam se u ovo doba godine dogodi pad energije? Ekstremizmom dodatno pogoršavate situaciju. Romantične trenutke kvari vaša potreba za dominacijom. U seksu ste prezahtjevni. Tražite previše i očekujete nemoguće.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci prakticiraju slobodnu ljubav. Vješto odvajate osjećaje od razuma, sve dok se ne zaljubite. Prijateljski seks vaša je izmišljotina. S osobom s kojom dijelite slične snove i vizije, brzo ćete završiti u krevetu. Munje i gromovi dodatno će vas inspirirati.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe imaju problema s koncentracijom. Brzo zaboravite s kim ste se, kada i što dogovorili. Zanimate se za više raznih likova. Intuicija vas ne sluša, i događaju vam se potpuni promašaji. U seksu ste pasivni i hladni, sve dok se vatreno ne razgorite!

Play ponuda
Play ponuda