Play ponuda

SEKSI HOROSKOP: / Seksualno vrludanje je OK, ali koristite zaštitu!

Image
Foto: Lies Thru a Lens/Flickr

Uz konjunkciju Venere i Jupitera u znaku Lava, ljubav izražavamo otvoreno i darežljivo. Neki među nama pretjerano su ekstravagantni s novcem i pružanjem osjećaja.

27.6.2015.
0:00
Lies Thru a Lens/Flickr
Play ponuda

Ovan (21.03 - 20.04)

Ovnovi se igraju toplohladnih ljubavnih igara. Niste sigurni u vlastite kvalitete, i događaju vam se pogrešni zavodnički koraci. Kod vas koji egzistirate u dugotrajnoj vezi, iznova se budi vatreni interes za seks. On(a) je ugodno ugodno iznenađen(a)!

Bik (21.04 - 20.05)

Bikovi ustrajavaju u inerciji. Ne podnosite požurivanje. Netko vam se otvoreno nudi i daje na pladnju, ali nije vaš ljubavni broj po mjeri. Strpljivo iščekujete idealnu priliku. Dok čekate, uredno vježbate samozadovoljavanje? I to je ljubav. Ljubav prema sebi.

Blizanci (21.05 - 20.06)

Blizanci su više zainteresirani za posao nego za ljubav. Dolazite kući preumorni, i od seksa (obično) nema ništa. Na radnom mjestu se žalite da vam nedostaje seksa. O vama kruže razne priče. Niste u punom seksualnom pogonu iz energetskih razloga.

Rak (21.06 - 20.07)

Rakovi su lakozapaljivi. Vaš se osjećaji brzo razgore, i teško se gase. Skloni ste ljubavnoj inicijativi, a to vam se dugo nije dogodilo. Dva koraka naprijed, jedan natrag, i lagano napredujete. Ribe su „idealan materijal“ za vašu ljetnu seksi priču.

Lav (21.07 - 21.08)

Lavovi su omiljeni i (ob)ljubljeni. Imate brojno i raznoliko mnoštvo ljubavnih ponuda, i nitko nije sretniji od vas. Lako vam se dogodi nevjera, možda samo u mislima, ali i to se računa. Ako brzo i nepromišljeno utrčite u najnoviju ljubavnu priču, bit će veselja.

Djevica (22.08 - 22.09)

Djevice su zadovoljne vlastitim ljubavnim životom. Dogodile su vam se promjene i transformacije koje ste samoinicijativno pokrenuli. Ništa više nije kao što je bilo. Sada je sve puno bolje. Redovito se seksualno servisirate. U potpunosti ste se revitalizirali.

Vaga (23.09 - 22.10)

Vage eksperimentiraju s raznim vrstama zadovoljstava. Pokazujete interes za ekscentrike. Dok traje vaša osobna revolucija, teško ćete se sparkirati u mirnu ljubavnu luku. Ako se seksate s nepoznatim likovima, ne zaboravite koristiti zaštitu!

Škorpion (23.10 - 22.11)

Škorpioni osjećaju u sebi novo pogonsko gorivo. Tranzitni Mars daje žestoki poticaj vašem samopouzdanju. Letite, jer je vaš ego dobio krila. Tko se izgubi u labirintu (mračnih) škorpionskih strasti, nema mu spasa. Emocionalno ste intenzivni, do boli.

Strijelac (23.11 - 21.12)

Strijelci se oporavljaju od financijskih problema. Stabilna situacija u novčaniku, djeluje poticajno na vaše erotske snove. S potencijom stojite bolje nego proteklih tjedana. Imate probirljiv ukus. Bacili ste udicu. Možda ulovite (pohotnu) zlatnu ribicu.

Jarac (21.12 - 19.01)

Jarci teško pokazuju osjećaje. Planetarni utjecaji iz vama suprotstavljenog znaka Raka, inspiriraju vas na emocionalno otvaranje. Netko vam se opasno sviđa, i to ne možete ignorirati. Ako se strastveno stopite s njim ili s njom, teško ćete se više odlijepiti.

Vodenjak (20.01 - 18.02)

Vodenjaci pate od vrtoglavice zbog novih ljubavnih slika i tonova. On(a) kreativno stimulira vaš mozak, i to je za početak najvažnije, jer sve ostalo će doći samo po sebi. Ako ste glasni u krevetu i susjedi se bune, trebali biste poraditi na boljoj izolaciji.

Ribe (19.02 - 20.03)

Ribe slobodno vrludaju uokolo. Izvan ste kontrole. Osoba s kojom dijelite (skoro) sve, sumnja vašu vjernost. Iako ste općepoznati po vještoj kamuflaži, sve teže prikrivate vaš novi zaljubljeni interes. Zaboravljate da nije sve u seksu. Ima nešto i u karakteru.

Play ponuda
Play ponuda