Seks, kokain, alkohol i nogomet

Prošlog vikenda dvojica vrhunskih nogometaša, jedan Rumunj, drugi Englez, ponovno su po tko zna koji put pokazali da od nogometnog travnjaka više vole travu.

Slične brojeve u svojim podacima imaju i dvojica argentinskih nogometaša istih navika, Maradona i Canigga koji je jednom uspio izjaviti ‘Ako je kokain droga, onda sam ja narkoman’.

PRAVI SE MUTAV

Prije sedam dana (23.10.) u pet sati ujutro u jednom noćnom baru u Firenci, rumunjski nogometaš Adrian Mutu (r. 08.01.1979.) žestoko je dvaput šakom udario konobara porijeklom s Kosova i nastavio ga udarati dok je bio na podu, slomivši mu pritom nosnu kost.

Konobar je odlučio podići tužbu, dok je policijska istraga još uvijek u tijeku. A Mutu se preko svojih odvjetnika ispričao i žrtvi svoga fizičkog nasrtaja, kao i ostalima: ‘Moram se ispričati svojim suigračima u Fiorentini, upravi kluba i, naravno, svim navijačima. Ovakvo što se više nikada neće dogoditi. Popustio sam, uvukao se bespotrebno u probleme i reagirao sam kako sam reagirao. Pogriješio sam, kajem se zbog toga’.

Rumunjski internacionalac je zaboravio da se lani u prosincu, u jednom hotelskom noćnom baru u tri sata ujutro potukao s nekim Libijcem!

A upravo za koji dan (29.09). trebala mu je isteći zabrana igre od devet mjeseci zbog dopinga koji mu je dokazan u siječnju. Kao i prije šest godina u Engleskoj dok je igrao za Chelsea kad mu je dokazano uživanje kokaina zbog čega je kažnjen sa sedam mjeseci neigranja i čak 17 milijuna Eura odštete, nakon čega su ga nogirali s Otoka. Ni rumunjski izbornik Lucescu ga više ne zove u reprezentaciju od kako se k’o deva napio lani nakon izgubljene kvalifikacijske utakmice sa Srbijom.

Dok sportski direktor Fiorentine misli da je vrijeme da se Rumunj popravi ili ode sa Poluotoka, jedan rumunjski dnevni list navodi izjavu psihijatra Sveučilišne bolnice u Bukureštu koji smatra da Mutu ima ‘poremećaj u ponašanju i da mu je potrebna specijalistička pomoć. Znalo se i prije skandala s kokainom da se radi o čovjeku nestabilne psihe kojem je potrebna stručna pomoć. Siguran sam kako će Mutu nastaviti sa skandaloznim ponašanjem’ kazao je psihijatar Florin Tudoze.

I numerološki nalaz potvrđuje isto. Kombinacija simbola 2 (iz broja 20 u prezimenu) i simbola 7 (u zbroju imena i prezimena, 14+20=34), zajedno sa brojem 8 u datumu rođenja izaziva sklonost ovisnosti (o tabletama, duhanu, alkoholu, drogama) te emocionalni kaos, snažne napade depresije i dubok osjećaj tuge, nesigurnost, strah od siromaštva i budućnosti, pesimizam pa i sklonost da se dignu ruke od svega.

Sličnu kombinaciju simbola ima i argentinski nogometaš Diego Armando Maradona (r. 30.10.1960.) koji se navukao na kokain još dok je 1983. g. igrao u Barceloni i tako punih 20 godina.

Kad je 1991. g. bio pozitivan na doping kontroli kažnjen je sa 15 mjeseci zabrane igranja! Kod njega je simbol 2 u broju 20 u imenu Diego, a simbol 7 u broju 25 u prezimenu Maradona, koji zajedno sa simbolom 3 iz datuma rođenja izazivaju sklonost ovisnosti, nerealan idealističan pogled na svijet, pretjeranu osjetljivost i rastresenost.

PRAVI SE ENGLEZ

Prošli petak (22.10.) legenda engleskog nogometa, 43-godišnji Paul John Gascoigne (r. 27.05.1967.) koji je za englesku reprezentaciju igrao 57 puta, pijan i našmrkan pao je u komu nad lajnom kokaina u jednom hotelu blizu Newcastlea, a hitna pomoć stigla je u zadnji trenutak.

Noć je proveo u bolnici, nakon čega bi otišao u zatvor da nije plaćena kaucija, a on je imao izbor: odvikavanje od alkohola i kokaina ili – zatvor zbog toga što je prije tri tjedna uhićen kako vozi u pijanom stanju. Za to ga suđenje čeka već 11. studenoga.

Sada je ponovno u klinici Providence Projects u Boscombeu, gdje je boravio i ovoga ljeta, a gdje su ga liječnici tri puta oživljavali zbog zastoja srca. Anonimni izvor iz te klinike kaže:

‘On nije na dobrom putu. I dalje ga privlače iste stvari i opet treba pomoć. Ovo se ponavlja već stoti put i zaista ne vidim načina da on više ikad izađe iz takvog autodestruktivnog obrasca ponašanja”.

U njegovim podacima se nalaze dva destruktivna broja 18 (u Paul i u John) koja zrače brojnim svađama i razvodima, obiteljskim i pravnim sukobima te opasnostima prijevare, ali i eksplozije, vatre i nevremena. Taj broj čak u 80% slučajeva onemogućava uspostavljanje kvalitetnih prijateljskih, ljubavnih i bračnih veza i odnosa te izaziva rastanke i razvode. (Nakon dvije godine braka razveo se od žene koju je, kako je javno izjavio, redoviti mlatio.).

U njegovom prezimenu je nesretan broj 31 koji donosi osamljenost, izoliranost, donekle i ekscentričnost. Osobe s tim brojem jednostavno nisu spremne prihvaćati postojeća pravila i norme ponašanja već ih kršiti, pa tako često stvaraju nesklonost kod mnogih osoba.

Čak tri simbola 9 (iz dva broja 18 i iz datuma rođenja) ukazuju na njegovu silnu energiju, stalnu ‘borbenu gotovost’, pomanjkanje diplomacije, pretjeranu sklonost uživanju u zadovoljstvima života, impulzivno, nestrpljivo i snažno reagiranje. Naravno, dok je bio aktivan na nogometnom igralištu, sve su ove osobine bile dobro došle, ali u miru to se teško podnosi.

Tu je čak i šest kombinacija simbola 9 i simbola 4 koje izazivaju neukrotive impulse i nagone, nestrpljivost te iznenadne napade bijesa.

Gotovo identičnu numerološku situaciju ima i njegov vršnjak, argentinski nogometaš Claudio Paul Caniggia (r. 09.01.1967.) koji je za argentinsku reprezentaciju igrao 50 puta, a na kokain se navukao dok je 1993. g. igrao u Rimu što ga je koštalo zabrane igranja od 13 mjeseci!

U njegovim podacima nalaze se dva destruktivna broja 18 (u Paul i u Caniggia) koja zrače svim najlošijim. Nalaze se i čak tri simbola 9 (iz dva broja 18 i iz datuma rođenja). A tu je i šest kombinacija simbola 9 i simbola 7 (iz broja 25 u Claudio te iz broja 61 u zbroju oba imena i prezimena) koje izazivaju rastrzanost između potrebe za mirom i potrebe za razaranjem.

I dok je trenersko pravilo da se ne mijenja momčad koja dobiva, numerološko je pravilo da se mijenju oni brojevi koji ljude čine luzerima.

Povratak na Net.hr