Rasni pastusi

NJIH MORATE BAREM JEDNOM ZAJAHATI! Ovi muškarci su najbolji ljubavnici zodijaka

Sve što vas zanima o muškarcima, okupili smo na jednom mjestu. U nastavku možete pročitati koji su to najbolji ljubavnici zodijaka, a dalje znate što vam je činiti…

OVAN

Ovnovi imaju čarobno privlačnu osobnost i vole biti glavni. Zbog toga su izvrsni u ljubljenju. No, isto tako su nestrpljivi i ponekad sebični u vođenju ljubavi, što može dovesti do poteškoća u odnosu, piše Elite Daily.

Njihovi trenuci strasti često znaju biti brzoprolazni, no ako ih podijele s vama, očekujte jednu od najintenzivnijih ljubavnih doživljaja.

Kako ga zavesti? Da biste zaveli Ovna, ne budite stidljivi. Pokažite da imate mozak i da ste spontani. Ovnovi uživaju u nepredvidljivosti, a komplimente će uvijek rado primiti.

BIK

Slovi kao najbolji ljubavnik i najmuževniji znak zodijaka. Ima ekstremno snažan ljubavni nagon i stalnu potrebu za fizičkim dodirom, a njihov apetit za intimnošću čini se nezasitan. Za njega je ljubav poput hrane u kojoj se treba uživati dugo, često i potpuno predano.

Kako ga zavesti? Bikovi će jako cijeniti ako ih darujete nečime, a zbog svoje senzualnosti odmah primijete miris, čistu i mekanu kožu, te svjež dah kod sugovornika.

BLIZANAC

Ako cijenite inteligenciju kod partnera, Blizanci su jako dobar izbor. Pametni i dovitljivi, majstori su flerta i lako vas mogu oboriti s nogu. Izuzetno su maštoviti kao ljubavnici i s njima se zasigurno nećete dosađivati. No, vodite brigu da slične karakteristike i oni očekuju od partnera.

Kako ga zavesti? Blizance će privući pohvale i divljenje njihovom intelektu. Želite li privući pripadnika ovog znaka, tražite ga savjete, komplimentirajte njegove odluke i trudite se pokazati vlastitu inteligenciju.

RAK

Kao najemotivniji i najosjetljiviji znak zodijaka, Rak treba nježan dodir i duboku emocionalnu povezanost sa svojim partnerom. Cijene brižnost i primijetit će ako činite dobra djela drugima. Predani su ljubavnici, ali ako iznevjerite njihovo povjerenje spremni su na žestoku osvetu.

Kako ga zavesti? Raka se može najbolje zavesti romantičnom atmosferom i sentimentalnošću. Uživaju kad se netko brine o njima i pruža im zaštitu.

DEČKI, OBRATITE PAŽNJU: 10 znakova koji otkrivaju ženu duboko nesretnu u braku

LAV

Uvijek vatreni, Lavovi gore u svojoj seksualnoj samouvjerenosti i moći. U krevetu preuzimaju inicijativu i istražuju ljubavničke vještine gotovo na dramatičan način. Ako se nađete s Lavom u takvom vrtlogu strasti, očekujte puno poklona i pažnje.

Kako ga zavesti? Da biste ga zaveli, jednostavno uzvratite istom mjerom. Njegovu nježnu stranu probudit ćete ako mu lagano prolazite prstima kroz kosu.

DJEVICA

Želite li biti nekome centar svijeta, osvojite Djevicu. Niti jedan drugi znak neće vam pružiti toliko pažnje. Iako na površini izgledaju mirne i staložene, ispod kože skriva se ogromna senzualnost.

Sklone su opsesiji jednom osobom i perfekcionizmu, što može biti teška kombinacija u vezi. No, budite svjesni da će vas voljeti cijeli život.

Kako je zavesti? Da biste zaveli Djevicu, budite čisti, pristojni i staloženi. Ona traži savršenstvo i prilično je izbirljiva.

Muškarce u ovim znakovima jako ćete teško osvojiti, isplati li se uopće?

Horoskopski znakovi koji se životinjski privlače, ali rijetko kada ostanu zajedno

Povratak na Net.hr