VRUĆI HOROSKOP / Nije sve u seksu, ima nešto i u sarmi! Ali nećemo to od vas kriti, nekima će se za blagdane opasno posrećiti

Image
Izvor: Shutterstock

Bikovi su u bajkovitoj erotskoj formi, njihova 'libido alatka' uspravno stoji i ne spušta se

23.12.2022.
14:17
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ljepota dolazi iznutra  

S mladim Mjesecom u znaku Jarca, željni smo topline i čvrstog tjelesnog ispreplitanja s drugima. I mada su nam materijalna dobra, novac i uspjeh osnovni motiv, ono što najviše cijenimo je moć tijela. Ako legnemo pored nekog tko nas voli, čudit ćemo se kako smo odjednom iscjeljeni.   

Muškarac s naglašenim znakom Jarca u natalnom horoskopu vezan je za tradiciju, od žene traži da bude kućni tip, kako bi njegovo mjesto povratka iz vanjskog svijeta uvijek bilo udobno i ugodno.

U svojim potajnim snovima neizlječivi je romantičar, ali mu Saturn sputava neobuzdanu narav. Ima prijateljsko i toplo srce, poput ugodne vatre u zimskim večerima.   

Žena rođena u znaku Jarca teško izražava osjećaje i zbog toga je često zatvorena u svoj unutarnji svijet, ograđen visokim zidovima. Izgraditi ljubavnu vezu znači u nju uložiti vrijeme.

Ona želi muškarca s planom za zajedničku budućnost. Njezina ljepota iznenađuje mnoge. Jer od nje je, zbog ozbiljnosti, ne očekuju. Ali, ljepota dolazi iznutra, iz reda i stabilnosti.  

Oni koji ulaze u brak iz računa i iz računa u njemu i ostaju, možda otkriju da se bave pogrešnom matematikom.  

Ovan

Izvisili ste, jer ste imali pretjerana očekivanja. Nema veze, ništa vas ne može zaustaviti, i u novom ste osvajačkom pohodu. Tko bi Ovnu ili Ovčici stao na kraj? Od seksa za Božić ništa, sveto je vrijeme. Ali, za novu godinu, bit ćete u raspojasanom haj elementu!     

Bik

U bajkovitoj ste erotskoj formi. Vaša 'libido alatka' uspravno stoji i ne spušta se. Ako ste zauzeti, bit ćete seksi prezaposleni, počev od spavaće sobe, kuhinje, kupaonice, pa na dalje. Slobodni Bikovi uzeli su stvar u svoje ruke i sami sebe sladostrasno roštiljaju!     

Blizanci 

Malo ste se primirili, kakvi ste luckasti bili. Vrijeme vladavine znaka Jarca, nije idealno ljubavno razdoblje za Blizance i Blizanke. Na svoje ćete opet doći sredinom siječnja. Do tada - mirovanje, tišina, šutnja, i tek tu i tamo poneki ekstra eksplozivni seksi prasak!   

Rak

Savršeno ste se uklopili u depresivnu zimsku južinu. Dišete na škrge, jer vam je grozno pretoplo, a u glavi vam zuji bumbar ili šeta bubamara. Bez volje i energije, nećete nigdje daleko stići. On sve radnje radi u krevetu, a vi lijeno gmižete po plahti. Pospani ste duh!      

Lav 

Sve ste prekokrasno posložili. U braku ste, a imate ljubavnicu. Djeca vam u školi dobro uče, a i zdravlje vas (hvala na pitanju) još uvijek izvrsno služi. Sustići će vas kazna za seksualni nemoral, i strašni superlav će teatralno zaigrati ulogu malog krotkog miša...     

Djevica 

Djevice su se probudile iz jesenjeg sna. Prošao je zimski solsticij i započelo je razdoblje vladavine Jarca. Upravo ste postali zaozbiljno ljubavno ambiciozni, i vaša nova erotska era je na pomolu. Ni gaćice više ne nosite? Vaša nova lisičija bunda sve uredno skriva.       

Vaga 

S anarhijom u mozgu i nevjerom u srcu, vaš ljubavni život mora da je u sveopćem kaosu. Ljubavniku ne možete dati pravi i potpuni legitimitet, jer ste (još) vezani čeličnim bračnim lancima. Cvijet ste najljepši i najmirisniji, ali nema više pravice ni med cvetjem.   

Škorpion 

Tajnoviti ste i neuhvatljivi, i s vama se nije za igrati. Slabije od sebe prezirete, a moćne štujete i s njima ratne igre igrate. Onaj tko bi vas oborio s nogu, zaslužuje nagradu – nezaboravnu seks partiju! Imate nekoga u primisli? Ako nemate, pojaviti će se vrli junak!     

Strijelac 

Sve je po starom. Vratili ste se na dobro vam znane pustolovne tračnice. Seksi avanturizam je u krvi! Mantre i meditacije slabo su vam pomogle, jer niste ustrajali u ispravnosti. Put putujete. On(a) strastveno nestrpljivo čeka da se pojavite i skinete goli.     

Jarac 

Stiglo je vaše idealno doba, i sve lijepo rješavate točno po rasporedu. A ljubav? I s tim u vezi bi vam trebalo sjajno krenuti, ako već nije. Bikovi, Djevice, Škorpioni i Ribe, vaši su ljubavno astrološki favorit znakovi. Ne zaboravljajte se nebesima moliti za fortunu!     

Vodenjak

Vodenjačka hirovita ćud opće je poznata i nadaleko opjevana. Sebe egocentrično ne mijenjate, a druge ljude želite ekscentrično modernizirati? Bježite od obveza i niste baš odgovorni, ali u seksualnom smislu i kontekstu življenja - milozvučna ste elektroviolina!     

Ribe 

Imate nekog specijalnog za nježnovruće maženje ispod popluna, i to vam je najbitnija stvarčica u vašem intimno erotskom mikrosvemiru. Usamljene riblje dušice usrećili bi prijateljski zagrljaji. Nije sve u vlažnomokrom seksu, spasiti vas može i platonska ljubav.