LJUBAVNI HOROSKOP: / Neki su promiskuitetni u mašti, drugi na djelu, no prije ili kasnije, vrag dolazi po svoje

Zvijezde donose prosvijetljenje, a sladostrašće je najbrži put do nirvane

26.10.2019.
7:00
Thinkstcok, mammuth
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Mlad Mjesec u Škorpionu u opoziciji s Uranom iz Bika, intenzivno je prosvjetljujući (velika snaga volje i moć da pogledamo u sebe) nebeski utjecaj, idealan za programe duhovnih vježbi i inicijacije.

Oni najkarizmatičniji među nama širit će 'riječ Dobrote' kroz osobni magnetizam. Tko poznaje Dobro, čini ga!

Kad duša dostigne određeni stupanj u svom napredovanju, razvija se potpuna opsjednutost služenjem čovječanstvu. Služenje čovječanstvu, oslobađa dušu. Možda nam draga 'uskrati' svoje tijelo, želeći da se volimo dušama.

Ovnovi su loše volje i bez energije, jer je Mars daleko (najdalje) od njihova Sunca rođenja. Ne da vam se vježbat introspekciju? Pitate, drito u glavu - za seks, i ako da, sve super. Ako opet popušite, pokrit ćete se po ušima i zašutjeti. Lavovi su sretni, jer ljeto traje bez prestanka. Sunce je u Škorpionu, a nigdje kiše, vlage i hladnoće. Od Škorpiona jedino imamo – maglu! I vaš ljubavni život je maglen. Ne zna se tko koga, kada i gdje. U srcu ste promiskuitetni! Strijelci su se 'zgasili' i nema ih nigdje. U vikendici, Bogu dane kradete? Ljubavna fortuna vas ne mazi, ali vrlo uskoro će vas zasvrbit 'seksualna čakra', i krenut ćete u veliku potragu (i na kraj svijeta) za psihotjelesnim zadovoljenjem.

Bikovi su uznimireni, jer sanjaju razna predskazanja. Osim (puno više) seksa, što vas još točno u životu muči i proganja? Ukopali ste se u zemlju, i ni makac? Šalimo se, više niste isti, jer Uran naelektrizirano uspaljuje vaš 'porno' mozak! Djevice nisu loše, a mogle bi biti puno bolje. Njega ili nju svakodnevno kritizirate. Kod vas pohvale ne postoje? Mozak vam je previše racionalan. Prepustite se struji ljubavi. Lezite i raširite noge, i vrag će već doći po svoje. Jarci sve rade po svom. Nije vas briga što on(a) o tome misli. Tvrd ste orah, i vašu 'konzervativnu ljusku' teško je probit. A, iza maske, skriva se svašta, a ponajviše 'srednjovjekovnih' predrasuda. Ona ispod, vi iznad, i nikako drukčije.

Blizanci su djeca, i ne treba ih optuživat da su infantilni. Druga strana medalje je vaša vječna mladolikost. Mnogi vam zavide. Seks? Prošle godine slabo, a ove ništa. Polako sazrijevate. Učite se strpljenju. Još niste seksualno pregladnili. Vage su lijepe, kad su mudre. Ako vas lakovjerni mozak slabo sluša, potražite sebi gurua koji će vam podariti duhovno znanje. Bez unutarnje snage i ljepote, ostaju vam na raspolaganju jedino nogometaši, trećeligaški siromasi. Vodenjaci su stari znanci socijalnih službi. Opet nemate novaca za platit režije? Naravno da vas ona ne poštuje i ne doživljava, kad ste takvi kakvi ste. Još je ponizno moljakate za brzinski seks? Izbjegavajte daljnja ponižavanja!!!

Rakovi osjećaju u sebi nova emocionalna strujanja. Vraćate se u normalu. Škorpionska 'vodena energija' iznutra vas osvježava. Ako se astrološki Bik vrti uokolo vas, primite ga za rogovlje, i libido će mu strastveno eksplodirat! Škorpioni, ako nisu prosvijetljeni, onda su opsjednuti seksom. Koji ste vi? Igrate se skrivenih ljubavnih igara, i u najboljem ste strastvenom elementu. Tko se na vas okači, teško se više otkači. Vatrena ste voda. Opijate 'opijum' emocijama. Ribe, besramnice, samo na seks misle. Valjate se po 'ljubavnom blatu' i uživate, i nije vam bitno što je on(a) već zauzet(a). One druge Ribice, savjesne i nevine, zaljubljene su u 'božansku narav' ljubavi, i savršeno su sretne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Zaštitne maske za lice troslojne - 50 komada
22,12kn55kn
Mekane i udobne, pružaju zaštitu od 95%.
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali