USPAVANE SILE

LJUBAVNI HOROSKOP: Neki se gube u nekonvencionalnim igricama, jedan znak čeka simbioza sa sretnim završetkom

Astrološkim Strijelcima, koji su ‘na ovaj svijet došli’ sredinom prosinca, nebo će zasladiti ljubavni život najfinijim (egzotičnim) seksi šećerom

U nedjelju, oko podneva, Mjesec će ‘potpalit fitilj’ Marsu u Škorpionu, i oboje će se, istovremeno, ‘eksplozivno sudarit’ s Uranom iz Bika. Osim tektonskih poremećaja (financijski slom, ilegalni seksi odnosi, ljubomora, zlovolja…) u međuljudskim odnosima, i uspavane sile prirode eruptivno će se razbudit!

Ako ne uvedu pozitivne i konstruktivne ‘novine’ u svoje ponašanje, rođene u fiksnim (Bik, Lav, Škorpion i Vodenjak) znakovima, mačka će izgrepst po licu, i najžešće će nadrapat! Astrološkim Strijelcima, koji su ‘na ovaj svijet došli’ sredinom prosinca, nebo će zasladiti ljubavni život najfinijim (egzotičnim) seksi šećerom.

Ovnovi uludo troše svoju moćnu inicijalnu silu, i energetski brzo pregore. Niste rođeni za maratone, vi ste sprinter(ica) u duši. Piknete i umočite, i već letite dalje. Zalutali ste metak, a njoj se ‘mili u svili’ i sanja rafalnu seksualnu paljbu.
Lavovi su dobri, dok im netko ne stane na žulj. Ako ste  kupili sebi ‘broj manje’ cipele, možete ih vratit i zamijenit? Ne šibajte agresiju bez razloga. Kad ste nadrkitis, niste privlačni. Urazumite se. U suprotnom, i seksualno ćete apstinirat!

Strijelci su u ljubavnom fotofinišu, i sretniji su od svih nas ostalih. Ono što ste sanjali cijelu godinu unatrag, materijalizira se. Selite se u inozemstvo zbog njega ili nje, i učite strane jezike. Strastveno orgazmirate, i tjelesno i spiritualno.

Bikovi ratuju, umjesto da vode ljubav. Trošite dragocjenu energiju na destruktivu, i loše se osjećate. Slobodno ‘malo dublje’ zavirite u sebe. Vaš kiseli smješak u ogledalcu, sve vam (o vama) govori. Samo ‘čisto srce’ ima prolaz.
Djevice su pekmezave. Teško im je udovoljit, jer traže savršenstvo. I vaša cura je takva nekakva? U krevetu, zajedno, fenomenalno gimnasticirate, na obostrano zadovoljstvo. Kako (vam) god bilo, i dalje ste (turbo) impresionirani.

Jarci se ne snalaze u nekonvencionalnim ljubavnim igrama. Ona vas tjelesno fatalno privlači, ali čim progovori – sve pada u vodu. Ta ista, sluša rock glazbu, a vi ste cajkaški tip frajera. Vaša ‘medena’ seks simbioza, nije izgledna opcija.

Blizanci su ‘laka roba’ za ‘tešku kategoriju’ ljubavnih nametnika. Sve je to samo naizgled, jer niste veslo sisali, pa da ne znate zbrojit dva i dva.  On(a) vas ‘voli’ iz proračunatih razloga. Srca blizu, tijela daleko, i baš ništa nećete zgriješit.
Vage nisu na čistu same sa sobom. Povodljivi ste i lako se na vas utječe. Takvi kakvi jeste, na koga ćete naletjeti? Sirovi tipovi ne dolaze u obzir. Ni sa šminkerima nećete imat posla. Ostaju vam seksi umjetnici. Ti su vam najsličniji.
Vodenjaci su dobra zdravlja i još bolje volje. Na druge djelujete emocionalno revitalizirajuće. Otvoreni ste za razne seksi opcije. Višemanje ste svi, cijepljeni od srama. Što je situacija čudnija i osoba neobičnija, brže se i jače (za)palite.

Rakovi su postali samosvjesnija stvorenja. Iznova ste otkrili vlastito ‘ego korjenje’, i ne dopuštate drugima da se igraju s vašim osjećajima. Ratničkog ste raspoloženja. Osvajate ‘tuđe srce’ na juriš. Seksualno ste (pre)potentni.
Škorpioni ‘lome stvari preko koljena’, što može svakako završit. Ako znate što i zašto radite, situacija će se preobraziti na vašu dobrobit. Ako ste izvan sebe zbog bijesa i ljutnje -hodajte, trčite, planinarite. Očistite se od crne negative.
Ribe fantaziraju o idealnoj ljubavi. Sve u svoje vrijeme. Sve se mora karmički zaslužit. Vaše zvijezde lijepo sjaje, s tendencijom daljnjeg proljepšanja. Nećete ostati suhi. Bit će nježnovlažnog seksanja. Možda ostanete u blaženom stanju…

Povratak na Net.hr