VELIKE GESTE

LJUBAV I ZVIJEZDE: Njegov horoskopski znak otkriva na koji će vam način reći ‘volim te’

Možda vaš muškarac neće baš izgovoriti te dvije slatke riječi, ali će vam to svakako pokazati određenim postupcima. Recite nam što je u horoskopu, a mi ćemo vam reći kako kaže ‘volim te’.

Ovan

Muškarac Ovan vam svojom podrškom poručuje da vas voli. Kada voli, on je vaš najveći navijač u svim aspektima života. Obožava kada ste natjecateljski nastrojeni čak i kada ga pobijedite, on će vas još više obožavati.

Bik

Muškarac Bik svoje osjećaje izražava tako što će vas štititi, možda nekad i pretjerano. Njegova podrška je nepokolebljiva!

Blizanac

Kada muškarac Blizanac uđe u raspravu s svojom partnericom napokon uspijeva vidjeti stvari iz tuđe perspektive i u većini slučajeva promijeni mišljenje. Tada shvaća i da vas zbog toga voli.

Rak

Kada imate loš dan Rak će biti taj koji će vas uzeti za ruku i izvesti u šetnju. Šutjet će će i pustit će vas da se išpušete. To je jedan od najboljih načina na koji iskazuju svoju ljubav.

Lav

Lav pokazuje ljubav tako što vam jasno stavlja do znanja koliko vas želi, cijeni i voli. Ponosno vas predstavlja prijateljima, obitlji i kolegama.

Djevica

Ljubav pokazuje ne samo tako što vam nudi savjet već tako što i prihvaća i usvaja savjete koje vi njemu dajete.

Vaga

Ostaje u kontaktu s vama. Ne treba mu razlog da bi vas pozvao ili vam pisao, jednostavno ima potrebu javiti vam se i vidjeti kako ste.

Škorpion

Škorpion će jednostavno pitati: “Kako mogu biti bolji?”. Muškarac rođen u ovom znaku zbog žene koju voli želi postati najbolja verzija sebe.

Strijelac

Onog trenutka kad vam priopći da pakirate kofere znajte da je ozbiljan u vezi s vama. Bit će to neka destinacija na koju se vama ide i koju ste možda nehajno spomenuli u nekom razgovoru.

Jarac

Jarac će vas iznenaditi neobičnim poklonom kao što je SPA ili kupon za omiljenu trgovinu. Dobro pamti detalje koje vas čine sretnom i to je njegov način da vam kaže da vas voli.

Vodenjak

Vodenjak će oponašati vaša dobra djela, možda će dati novac u humanitarne svrhe u vaše ime, ali svakako će napraviti nešto što vas ispunjava i budi strast u vama.

Ribe

Ribe će vas pitati kako je protekao vaš dan bez da prvo ispričaju nešto o svom. Trenutak u kojem shvatite da vas pomno sluša je trenutak u kojem se zaljubio u vas.

Povratak na Net.hr