Znaju što žele

LAK ‘PLIJEN’: Tri horoskopska znaka koja je najlakše odvući u krevet (ili na stol, kauč…)

To nikako ne znači da su lakog morala, nego naprosto da znaju što žele i da padaju na provjerene trikove.

Zodijak otkriva koje je ljude najlakše odvući u krevet. No to nipošto ne znači da “laki” ili promiskuitetni, nego jednostavno da preziru lažni moral te se ni inače ne libe uzeti što žele.

ŠTO PALI HOROSKOPSKE ZNAKOVE: Tko je zvijer u krevetu, a tko seks-maratonac

Ovan

Kada se radi o udvaranju, kod Ovnova prolazi agresivnost i izravnost. Nemojte ga pitati za dopuštenje da ga poljubite – samo ga poljubite kada uhvatite zgodan trenutak. Što vam je pristup jači, to bolje.

Ovnovi su podložni i komplimentima. Oni žele čuti da su najprivlačniji ljudi na svijetu. Alim nipošto mu ne podilazite i slobodno mu se suprotstavite. Njima su rasprave afrodizijak.

KOJOJ JE PREVARA PRIRODNA, A KOJA NE BI NI ZA ŽIVU GLAVU? Ove žene su najveće preljubnice horoskopa

Lav

Lavovi vole biti vođe, najbolji u svemu i ako imaju šansu da vas orgazmom odvedu do zvijezda, lako ćete ih na to nagovoriti. Vole da flertati, biti u središtu pozornosti i da ih tretirate kao kralja, odn kraljicu. Ako želite osvojiti Lava, potpuno se fokusirajte na njega.

Pohvalite njegovu odjevnu kombinaciju, osmijeh ili bilo što. Ponašajte se kao da je najbolji u svemu i svuda. Ne morate se brinuti da ćete pretjerati i da će Lav prozirjeti vašu “igru”, jer on uglavnom oslijepi od laskanja.

Kada prigušite svjetlo, provucite mu prste kroz kosu i dobit ćete veliki plus. Šaputajte mu pohvale tijekom predigre. Tako ćete si osigurati savršeni seks.

Vodenjak

Vodenjaci su prilično flegmatični. Baš zato ih je i lako odvesti u krevet pomalo im je svejedno hoće li se seksati ili ne, a groze se šablona i ne osvrću se na konvencije.

Recite mu da radite istraživanje na temu seksa za kliniku i da vam treba pomoć u eksperimentiranju. Čak i ako se samo nasmije, bar će vas smatrati originalnim. Što ste nekonvencionalniji, to ste Vodenjaku privlačniji.

Povratak na Net.hr