VRUĆI HOROSKOP / Kome se uvaljivati ovaj vikend, kod koga se nadati seksu: Škorpioni su u elementu, a i jarčevi vire vragu iz torbe

Image
Izvor: Shutterstock

Bizanci bezglavo lete uokolo. Strijelci su obrambeno napadački prerazdražljivi. Bikovi u samoći ližu i iscjeljuju svoje svježe emocionalne rane. Lavovi i Lavice se sporo i bolno trijezne od strastveno iluzorne zaluđenosti.

12.11.2022.
7:58
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tajanstveno Venerino ljubavničko druženje s potentnim Plutonom i plodnim Jupiterom, najžešće 'orgazmički' raspaljuje astrološke Škorpione, Jarce i Ribe, i ti isti dušom i tijelom traže i pronalaze izazov, opasnost i fanatičnu privrženost!  

Tko bi još mogao štogod piknut, umočit i napumpat?   

Bizanci bezglavo lete uokolo. Strijelci su obrambeno napadački prerazdražljivi. Bikovi u samoći ližu i iscjeljuju svoje svježe emocionalne rane. Lavovi i Lavice se sporo i bolno trijezne od strastveno iluzorne zaluđenosti.

Ni Vodenjaci nisu autentično svoji, apstraktno švrljaju i bez borbe se povlače iz zavodničkih igara.   

Ovan 

Crna ovca stvara nevolje i radi nerede. Ispunjavate vlastite potrebe, a njegova htijenja ko šiša? Izgubili ste potporu Jupitera, i samo vas Mars spašava od potonuća u ego provaliju. Blizanci su vam savršeni za seks u troje. Muško i žensko u njemu ili njoj, i vi.         

Bik

Stalno nešto slatkomasno konzumirate, i ne prestajete. Ako nastavite sličnim hedonističkim tempom, uskoro će vas biti lakše preskočit nego zaobić. Zauzete Bikice uredno troše suvišak kalorija na kuhanje, peglanje vešeraja i seksanje, i - no problem.     

Blizanci 

Leptirica ste vjetropirka, i nije vas lako za vaše lijepe tankoduguljaste nožice ulovit. On ne razumije da vi želite samo porazgovarati s njim, i ništa više. Koji bedak! Ne zna vam predložit da se igrate stričeka doktora. Idealna ste nevinonaivna seksi pacijentica.   

Rak

Izgubljeni Račić dom svoj traži, i u njem, svoju dragu mamicu. Nijedna vas djevojka/žena neće dugo trpit, ako ste vezani svilenočeličnom pupčanom vrpcom za vaš najbliži rod. Ništa, kućnog ljubimca u šetnju, i ugledat ćete rezervnu vam majčicu.       

Lav 

Grivaste Lavice vole se pohvalit s novom afro frizurom. Sve pet, dok ne krenete zanosno twerkati vašom seksi jabukolikom pozadinom, jer tada muški nagonski gube razum. Ne lomite tuđa srca! Svijet je u kaosu, i bez vaše zadivljujuće eros animalnosti.    

Djevica 

Kod Djevica je doma sve kao u ljekarni. Uredno ste složili po ladicama antidepresiv tabletice, a i pokoji paketić veselih šarenoraznobojnih prezervativa kod vas se uvijek nađe, zlu ne trebalo. Može seks? Može, kako da ne, ali samo onaj čisti -antibakterijski!      

Vaga 

Inteligentno ste biće, i ne mlatite bezveze praznu slamu. Jedino vas preromantične emocije znaju razočarano izranjavati. Nije vam išlo sve glatko s umjetnikom fotografom? Tražite sebi doktora znanstvenika, komunikacijski orgazmički kozmičkog!        

Škorpion 

U najboljem ste elementu, i koga vaše vruće emocije sprže, gotov je! Jarac? Može proći, izdržljivi je alpinist penjač, a zna i bogatstvo stvorit. Riba? Voli sadomazo igrice, i nekontrolirano momentalno svršava, čim se 'napikne' na vaš otrovni škorpionski trn!       

Strijelac 

Zaluđeni ste istočnjačkom joga filozofijom, ali ne pronalazite istinski unutarnji mir, jer vam um majmunoliko skakuće amo tamo. Priznajte, u goloj stvarnosti, bez prestanka razmišljate o tantra mantra seksu? Možda se odlučite za spasonosno post pokajanje.     

Jarac 

Glumite da ste konzervativni, a virite vragu iz torbe! Kad vas raspaljuju strasti, a upravo se to događa, gubite samokontrolu, i stoječki biste trošili udatu susjedu ili kolegicu raspuštenicu s posla. Religiozni ste fanatik, a s lažnom vjerom ne ide se u raj.     

Vodenjak

Badava vam originalne ideje, kada ih ne pretvarate u djela. Strah vas je nekontroliranog vezivanja, a o njegovoj (nedajbože) posesivi da i ne pričamo. Električna ste jegulj(ic)a. Solarno lunarne energije pršte iz vašeg svemirskog sekspila!       

Ribe 

Izvrsno vam ide matematika. Oduzimate se i zbrajate, a najviše se volite dijeliti i množiti/mrijestiti. Takva vam je ćud. Jupiter vas voli, i sve okreće na dobro. Tu i tamo koji kilogram viška ne smeta. Uostalom, on se fino ljulja na vama i ništa ga ne žulja.