ŠTO KAŽE HOROSKOP?

KAD ZVIJEZDE NISU NAKLONJENE: Ma koliko da je zaljubljen, muškarac će pobjeći od ovakve žene

Svaki muškarac ima ideal žene koja ga privlači, a također postoji i popis osobina koje ga odbijaju. Zodijak nam otkriva kakve žene odbijaju muškarce prema horoskopskom znaku.

Ovan

Ovan izbjegava ženu koja želi promijeniti njegove navike, njegov način razmišljanja i djelovanja!

Dakle, ako ste počeli izlazitti i preuzeli inicijativu da ga polako nagovorate da mijenja svoje navike, on će vas definitivno izbjegavati.

Ovan će nastaviti svoj brzi život u ritmu omiljene glazbe! Imajte na umu da muškarac Ovan želi nametnuti granice, pravila i ograničenja. Ili ćete ga prihvatili takvog kakav je ili je bolje da odmah krenete u potragu za nekim drugim.

NETKO PATI ZA VAMA: Zodijak otkriva tko je zaljubljen u vas, a vi to ni ne znate

Bik

Ne postoji način na koji se Bik može slagati sa ženom koja je nestabilna i površna. Bik mrzi žene koje mijenjaju odluke i ideje ili su često neraspoložene. Ni u kojem slučaju ne vole žene koje su nervozne, razdražljive ili s jakim reakcijama!

Ako stalno mijenjate svoje mišljenje i djelujete prilično impulsivno, stvarate osjećaj da još uvek niste našli muškarca kakvog želite, a onda će se Bik jako teško emotivno otvoriti i uložiti svoje vrijeme u nešto trajno i stabilno!

BRUTALNO ISKRENI ZODIJAK: Koji znak voli starije, koji vitke, a koji oblije žene

Blizanci

Žena koja misli sve vrijeme o svojoj majci ili obitelji i djeci i želi ostati kod kuće ne odgovara ukusu Blizanaca! Čak i ako ima interes prema ženi koja ima ove karakteristike, on će se brzo osjećati pritisnuto i vrlo brzo gubi interes, erotiku i strast!
Osim toga, on ne može dugo trajati sa ženom koja ima tabue i stereotipe! Muškarac Blizanac želi biti s nezavisnom, liberalnom ženskom osobom, modernih pogleda nas svijet.

HOROSKOP BEZ MILOSTI: Zodijak otkriva zašto nemate sreće u ljubavi, poslu…

Rak

Muškarca rođenog u znaku Raka odbijaju žene koje su dinamične, nezavisne, koje čvrsto stoje na nogama i stavljaju prioritet na posao i napredak u karijeri.

Štoviše, ne voli kada žena izgubi svoju ženstvenost, kada joj je rječnik prepun ružnih izraza, kada je njena haljina prilično sportska ili previše ekscentrična! Ne zaboravite da je Rak tradicionalni čovjek, više voli “mace” žene, dok će ga žene “tigrovi” uplašiti i sigurno će nestati.

MRAČNI ASPEKTI VAŠEG HOROSKOPSKOG ZNAKA: Ovan sebičan, Lav arogantan, a Ribe…

Lav

Lav izbjegava žene koje govore o svojoj bivšoj vezi ili izgledaju kao da su i dalje zaglavljene sa svojim bivšim partnerom.

Ne voli ni žene koje ne vode računa o svom izgledu. Ako žena pored njega nije seksi, osjećat će se odbijenim!

Još jedna stvar koja ga može momentalno “ohladiti” je kad žena postane neprijateljski raspoložena prema njemu! Ukoliko kažete: “Donosim više novca u kuću nego ti”, Lav će nestati iz vašeg života.

KAKAV JE TKO PRIJATELJ: Svaki znak ima svoje prednosti i mane, ali ni slučajno to nemojte reći Škorpionu

Djevica

Muškarac Djevica se ne slaže sa ženom koja je površna, koja nije obrazovana ili koja samo brine o zabavi. Odbijaju ga žene koje stalno pričaju o svom izgledu i misle o izlascima, piću, klubovima, zabavama…

Smatra da s takvom ženom nema ništa zajedničko. Žena koja će ga uzbuditi, mora prvo uzbuditi njegov um.

12 NIJANSI SIVE: Po jedna kratka erotska priča za svaki horoskopski znak koja će vas dovesti do ludila

Vaga

Muškarac Vaga je općenito opušten. Ukoliko mu se sviđa vaš izgled napravit će kompromis. Međutim, on ima svoj osobni ukus. Njega odbijaju žene koje nemaju svoj stil i svoju posebnu osobnost.

Štoviše, izgubit će interes ako je žena čitavo vrijeme tmurna i sasvim zatvorena u sebe. Ne zaboravite da ovaj muškarac želi odlučnu, dinamičnu ženu koja će biti senzualna i puna života.

PIJANCI PO HOROSKOPSKIM ZNAKOVIMA: Evo tko će vas htjeti povaliti, a tko prebiti

Škorpion

Misteriozni čovjek zodijaka, Škorpion, muškarac je neobičnog ukusa!

Njega odbijaju žene koje slijede taktiku da ga osvoje i zadrže pored sebe. Ako, na primjer, ne podignete slušalicu zato što pratite taktiku, njega će to ohladiti.

Osim toga, postaje emocionalno uznemiren i ne voli kad je žena prilično radoznala i želi znati i dokučiti… Postoje osobne stvari, posebni trenuci i tajne koje ne želi otkrivati i ne voli kada žena gura svoj nos svuda!

PAZITE ŠTO VAM RADE IZA LEĐA: Horoskop otkriva je li vaš muškarac vjeran

Strijelac

Koliko god bio zaljubljen, Strijelac će vrlo brzo izgubiti interes ako sazna da je žena prilično ljubomorna. Dakle, on izbjegava žene koje su zahtjevne i prave ljubomorne scene.

Također ne podnosi žene koje ga tjeraju da prekine svoja prijateljstva. Strijelac ne voli da ga guše – njemu je potrebna sloboda. Prema tome, ne može održati vezu sa ženom koja je posesivna i ima prevelike zahtjeve.

FINANCIJSKI HOROSKOP: Ne želite li ostati bez prebijene pare, pripazite na ovo

Jarac

Jarac se zaljubljuje teško i ocjenjuje žene kroz osobne testove prije nego što odluči ući u vezu s njom.

Istina je da će izbjeći bilo koju vrstu kontakta sa ženom koja voli tračati, koja se ponaša dramatično i također ako je nestalna, rasipna i neuravnotežena!

Ukoliko pričate o svom osobnom životu pred njegovim prijateljima, ako loše reagirate, ako ćete koketirati s drugima, nerazumno trošite novac, a posebno ako ne pokušate unijeti ravnotežu u vaš život, on će pobjeći od vas što brže moguće!

ZAVOĐENJE PO ZODIJAKU: Ovako ćete osvojiti ženu svakog horoskopskog znaka

Vodenjak

Čak i najljepša djevojka na svijetu neće zadržati Vodenjaka ukoliko je prgava i ako je vjenčanje njen glavni interes! Sigurno je da će izbjeći ženu koja će tražiti njegov mobitel, koja želi upoznati njegove roditelje i koja stalno govori o vjenčanju i djeci.

Osim toga, Vodenjaka odbijaju stidljive, plašljive žene, koje se boje preuzeti rizik i djelovati spontano!

ČUVAJTE SE OVIH ZNAKOVA: Djeluju kao dobri ljudi, ali će vam od života napraviti pakao

Ribe

Muškarca rođenog u horoskopskom znaku Ribe odbijaju žene koje se oblače uglavnom sportski, koje su stalno u trapericama i koje nisu senzualne i ženstvene.

Osim toga, njega odbijaju žene koje imaju slab rječnik, psuju i viču dok govore i žene koje su svo vrijeme pune energije. On će izbjegavati ženu koja djeluje kao da zna sve ili koja je površna i ne prati emocije i instinkte!

(MISLITE DA) NEMATE SREĆE U LJUBAVI? Horoskop otkriva da je problem možda samo u vama

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr