Dobro ih je imati pored sebe

IAKO SU TEŠKI K’O CRNA ZEMLJA: Ova tri horoskopska znaka svi obožavaju

Oni su duhoviti, šarmantni, zanimljivi, najbolji ljubavnici, prijatelji i partneri, uvijek spremni za akciju i provod. S njima nikada nije dosadno, a volimo ih zbog sljedećih karakteristika.

Vodenjak

Vodenjaci su originalni, sanjalice čija mašta prelazi sve granice stvarnosti. S njima nam je zabavno, jer će nas odvesti u svijet koji ne poznajemo, u svijet mašte, u kojem bi i Petar Pan ostao zauvijek dijete. Ozbiljni su samo u trenucima kada trebaju dati pravi, iskren i prijateljski savjet. Tada su vrlo objektivni. Vole jednakost i pravdu. Ponekad su uvrnuti i čudni, pa ih drugi ne shvaćaju.

Njihov intelekt oduševljava sve koji se nađu u konverzaciji s njima. Oni su pokretači zabave, a s njima je uvijek dobro biti u društvu. Ukoliko s njima idete u provod, računajte da se ‘after’ podrazumijeva. U stanju su motivirati druge, jer su i sami vrlo motivirani i raspoloženi. Ako ste im osvojili srce, oni će učiniti sve da vas usreće.

Vodenjake zabrane samo dodatno napaljuju, kako će se uopće nositi s tim?

Lav

Adrenalin i zabava su sastavni dio kraljevskog života jednog Lava. Neće vam dopustiti da upadnete u kolotečinu dosadne svakodnevice. On voli život i ljude, a najviše voli sebe. Udovoljit će sebi, kako bi bio sretan, a onda će biti spreman usrećiti i druge. Njegov entuzijazam je zarazan. Ukoliko ste shvatili njegov egocentrizam na pravi način, njegove šale i postupci će vam djelovati simpatično. Lav je romantičan i voli male znakove pažnje. Šarmira i zavodi sve oko sebe.

Lavovi su odgovorne osobe i ako im značite, oni će se brinuti o vama. Oni će se uvijek truditi da budu najbolji, što možda i nije tako loše, jer će nastojati da bude najbolji partner, najbolji prijatelj, najbolji ljubavnik. Neće vas varati, jer neće imati snage da se trude oko svake osobe, već samo oko jedne posebne za koju će učiniti sve. Ukoliko ste te sreće da se Lav zaljubi baš u vas, osjećat ćete se kao da ste posebni, jer će vam on to omogućiti, piše B92.

VELIKI HOROSKOP ZA 2016.: Lavovi će biti magnet za seks, a bikovi za lovu

Škorpion

Odanost ovog horoskopskog znaka će vas osvojiti u startu. Škorponi su jednostavno najbolji prijatelji za cijeli život. Nikada neće odati vaše tajne i bit će vam vjerni. Idealni su za različite gluposti, s njima ćete se osjećati opet mladi, jer su oni energični bez obzira na godine. Oni cijene sve što činite za njih i to nikada neće zaboraviti.

Oni će vam davati iskrene savjete od karijere do izgleda. S njima ni jedna tema nije tabu, pa čak ni ona o seksu. Možete ovom znaku reći sve tajne, ali i skrivene fantazije i fetiše. Škorpioni su spremni pričati otvoreno o svemu i neće vas nikada osuđivati.

S CVIJETA NA CVIJET: Ova četiri horoskopska znaka kraljevi su promiskuiteta

Povratak na Net.hr