Play ponuda

BLUDNI GRAD SEKSOPOLIS: / Jarci su spremni za mafijaški seks, a Vodenjaci će svašta probati u se, na se i poda se

Image
Foto: Tumblr
22.10.2016.
7:00
Tumblr
Play ponuda

Venerino „druženje s Jupiterom, Neptunom i Saturnom, obojeno romantično nježnim tonalitetom, pretvara se (iz kozmobio razloga) u osjećajnu brutalnost i povređivanje. Gubitak seksualnog interesa, uvod je u zahlađenje odnosa. Bez obzira na neobzir, privlačnost za sve novo i uzbudljivo i dalje nas ne napušta. Nova zabava, novi automobil, novi dugonogi komadi? Iz jedne ljubavne drame, uletavamo u novu erotsku poeziju. Kako krasno blesavo i nesvjesno animalno.

Ovnovi spašavaju „živu glavu“ uz pomoć Venere iz Strijelca. Bili ste na rubu provalije vlastite nepameti, kad vas je strefila „strijela nebeska“ osobnog prosvjetljenja. Ovan sretnik, nije prešao rubikon. Od jučer vas jedino čista ljubav zanima? Ha, ha, ha.

Lavovi su otporni na sve i svašta. Slabo se snalazite u strastvenom labirintu vlastitog srca. Kad se vašem vrućem hercu, pribroji i njegov ili njezin spolni interes za vas, jasno nam je zašto imate grozne podočnjake. Odite se pošteno naspavat. Odvojeno!

Strijelci se sunčaju na pješčanoj plaži, i ne zanimaju ih politička previranja i novi ratni sukobi. Kontinuitet uživanja teško je održati. Upravo ste ugledali gomilanje tamnih oblaka na nebu? Napuštate bludni grad Seksopolis, i vraćate se u Stvarnosnu Zbilju!

Bikovi se ne bune, jer imaju sve. Skoro vam nismo napisali seksi horoskop, jer nemamo štogod novog o vama obznaniti. Presuši nam tinta, kad ste vi u pitanju. Strastveno hedonistički divlje uživate u življenju života. Plodna ste seksualna oranica.

Djevice, mašala, lijepo izgledaju. Bilo bi zgodno saznati kakvog ste potkožnog raspoloženja? Mars i Pluton moćno vas energiziraju, dok vam Venera, Saturn i Neptun kradu energiju. Rezultat je neriješen. Zgodni i dobri u duši, a sami. Šteta vas.

Jarci dominiraju svijetom, a i podzemljem. Jarice se pale na mafijaške face i pojave, a Jarci na seksi poslovne djevojke/žene s plodno unosnim obiteljskim korijenjem. Vaša „ego vatra“ igra igru vlastite svemoći. Pazite da ne završite u bodljikavom trnju!

Blizancima su napameti stare ljubavi. U stvarnosti se ništa novog ne odigrava, jedino vi djetinjasto „veslate osjećajima“ unatrag. Energije se manifestiraju raznoliko, najčešće oku nevidljiivo. U krevetu ste suhi poput baruta, pa nekontrolirano maštate.

Vage vole legalno, ili nikako. Od rujna vam se tranzitni Jupiter kotrlja uokolo natalnog Sunca, i vi ste mudro apsolvirali prikupljeno ljubavno znanje. Svjesniji ljudi, manje pate. Naivno nepromišljeni, svaki su dan u kaosu. Osim u krevetu, posvuda ste mirni.

Vodenjaci nestašno isprobavaju svoje najnovije eros igračke. I, jel vam sve točno po mjeri? Vaš Uranski mozak nema što nije već seksualno izmaštao, i uvijek je iznova spreman na nova istraživanja i otkrića. Iz druge ste galaksije, i svi vas čudno gledaju.

Rakovi žive izvan prostora i vremena, izgubljeni u bespućima neljubavi. Preživjeli ste prijenekidan novi intimni horor? Borite sa sjenama iz prošlosti. U potrazi za novim ja, dobro vam dođe prijateljsko maženje. O seksu s njim ili s njom (još) ne razmišljate.

Škorpioni dočekuju i slave vlastite rođendane u sivom raspoloženju. U ljubavi ste (većinom) odlikaši, ali sreću vam mrači financijski krizijaner. A da se eventualno bogato udate ili oženite? Ne idete protiv sebe. Niste proračunata seks mašinerija.

Ribe su jako slatke, slađe od najfinijeg šećera. Ali, kad vas čovjek malo bolje spozna, otkriva da su vaše emocije - voda od kiselih krastavaca! Konjunkcija Venere i Saturna, gorkoslatki je zbir energija, i vaši će „električni orgazmi“ bezobrazno izostati.

Play ponuda
Play ponuda