SEKSI HOROSKOP / Bik mjerka susjedu, Vodenjak voli pod plahte s frendovima, a nekome nema akcije na vidiku: Nego... koji ste vi znak?

Image
Izvor: Shutterstock

Prave stvari tek vam nadolaze, i poslovne i ljubavno seksualne

3.12.2022.
16:48
Shutterstock
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Merkur u kvadratu s Jupiterom govori o velikoj razlici između terorije i prakse. Jedno pričamo, drugo radimo. Zbunjeni smo i u nemogućnosti odgovoriti na postavljeno pitanje. Na putovanju nas prate odlaganja i komplikacije. I za 'zdrav seks' fali nam energije. Tko ne vjeruje u navedeno, slobodno 'ovih dana' sve provjeri.

S Venerom i Neptunom u međusobno lošem aspektu ljubav doživljavamo kao prevaru, iluziju i razočaranje. Upravo zbog tog nezadovoljstva, posežemo za alkoholom, sedativima, ili još gorim stimulansima. Osjećamo potrebu za boljim od onoga što imamo - varamo ili smo prevareni!

Ovan

Želite svima sve najbolje, a sebi ponajprije. Vaša seksualna fantazija privremeno štrajka, i mali su izglediti da ćete konkre(ve)tnu ljubav oživotvoriti. Ako ste zauzeti, slično vam se piše. Oboje visite na mobitelima, i zaboravljate na tople tjelesne dodire.    

Bik

Negdje ste između svugdje i nigdje. Ima vas, pa vas nema. U vašem intimnom domaćem okružju - ima slike, ali nema tona. Možda vas svrbi nekontrolirana erotska znatiželja, u svezi susjeda ili susjede. Samo se igrajte, dok ne dobijete po prstekima...   

Blizanci

Vrtite ljubavne filmove unatrag, i nastaviti ćete živjeti u prošlosti sve do sredine siječnja. Netko vas je nedavno dotaknuo ravno u srce, i s tim u vezi još se oporavljate od ludog šoka. Pao je i nezaboravni seks, i o tome svakomalo 'filmske scene' sanjarite.     

Rak

Preosjetljivi ste do boli. Čim vas netko dublje iznutra dotakne, reagirate poput eksplozivno probuđenog gejzira. Prave stvari tek vam nadolaze, i poslovne i ljubavno seksualne. Preferirati ćete misionarske poze, i tu i tamo ponekad i one stoječki viseće.

Lav

Lav stoji žedan kraj bunara. Ne vidite očigledno. Ona slini za vama, stalno vam je iza leđa, a vaš 'visuljak' to ne registrira. Korona vam je uništila njuh, i teško namirišete novu, potencijalnu, seksi partiju. Igrate šah, kartate se i kladite, i baš nikoga ne trošite.  

Djevica

Prpošne Djeve lijepo je vidjet. Svi se okreću za vama, i ego vam skakuće do nebesa. Imate ozbiljnog kandidata za sportske seksi igre, ali vas slabo doživljava. Bit će bolje, od sutra. Premjeriti će vas očima uzduž i poprijeko, i maštati će o horizontali s vama.     

Vaga

Zriktani ste tiptop, i jedino vam je oko srčeka malo prohladno. E, drage Vage, trebali ste o ljubavnoj romansi ranije (ovoljetos) razmišljati, a ne sad - kad vani zimi zima, rat traje i sve poskupljuje. Volite luksuzirat, a on je neradnik? Seksa vam nema na vidiku.   

Škorpion

Bili ste skroz potonuli u gustu emocionalnu maglu. Situacija se radikalno izmijenila na ljepše i svjetlije, i to specijalno u svezi vas i Jarca ili Jarice. On(a) ima skoro sve ono što trebate. Profitabilan posao. Ugled u društvu. Vrijedan i istrajan - alpinistički seksi duh!    

Strijelac

Bez obzira gdje ste, gusta je magla svuda oko vas. Lutate od rajskih osjećaja do bolnog razočaranja, od nestvarne iluzije do hladnog otrežnjenja, i sve tako nekako u krug. Neptun na nebu 'vara' Veneru, i vaši preslatki seksi snovi poprimaju gorak okus.   

Jarac

Jarci pale energetske motore, i samo što nisu uzletjeli. Već ste otputovali? Niste, vježbate u teretani i strpljivo čekate pravi tajming za put. Na ljubavnom meniju imate plahu i smrznutu Ribu. Nježno je ljubite u vrat. Isti tren će se ohrabriti i zapaliti za vas! 

Vodenjak

Sjajno se zabavljate u društvu milijunaša i beskućnika. Bili ste i ostali humane ćudi. Ne radite razliku među ljudima, i nije vam najbitnije tko je kakvog imovinskog statusa. Sve je u redu, ali s kim se točno seksate? S frendom od frendice, i nitko za vas ne zna.  

Ribe

Slabo razlikujete snove od stvarnosti. Nevjerno ste proaktivni. Ljubavna bajka između vas i njega ili nje sigurno će krasno svršit. Kad smo već kod svršavanja, povremeno izronite iz ljepljivog i sveuranjajućeg hot klinča, da ne biste (slučajno) hiperverntilirali.  

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču