SEKSI HOROSKOP / Bik mjerka susjedu, Vodenjak voli pod plahte s frendovima, a nekome nema akcije na vidiku: Nego... koji ste vi znak?

Image
Foto: Shutterstock

Prave stvari tek vam nadolaze, i poslovne i ljubavno seksualne

3.12.2022.
16:48
Shutterstock
VOYO logo

Merkur u kvadratu s Jupiterom govori o velikoj razlici između terorije i prakse. Jedno pričamo, drugo radimo. Zbunjeni smo i u nemogućnosti odgovoriti na postavljeno pitanje. Na putovanju nas prate odlaganja i komplikacije. I za 'zdrav seks' fali nam energije. Tko ne vjeruje u navedeno, slobodno 'ovih dana' sve provjeri.

S Venerom i Neptunom u međusobno lošem aspektu ljubav doživljavamo kao prevaru, iluziju i razočaranje. Upravo zbog tog nezadovoljstva, posežemo za alkoholom, sedativima, ili još gorim stimulansima. Osjećamo potrebu za boljim od onoga što imamo - varamo ili smo prevareni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovan

Želite svima sve najbolje, a sebi ponajprije. Vaša seksualna fantazija privremeno štrajka, i mali su izglediti da ćete konkre(ve)tnu ljubav oživotvoriti. Ako ste zauzeti, slično vam se piše. Oboje visite na mobitelima, i zaboravljate na tople tjelesne dodire.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bik

Negdje ste između svugdje i nigdje. Ima vas, pa vas nema. U vašem intimnom domaćem okružju - ima slike, ali nema tona. Možda vas svrbi nekontrolirana erotska znatiželja, u svezi susjeda ili susjede. Samo se igrajte, dok ne dobijete po prstekima...   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blizanci

Vrtite ljubavne filmove unatrag, i nastaviti ćete živjeti u prošlosti sve do sredine siječnja. Netko vas je nedavno dotaknuo ravno u srce, i s tim u vezi još se oporavljate od ludog šoka. Pao je i nezaboravni seks, i o tome svakomalo 'filmske scene' sanjarite.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rak

Preosjetljivi ste do boli. Čim vas netko dublje iznutra dotakne, reagirate poput eksplozivno probuđenog gejzira. Prave stvari tek vam nadolaze, i poslovne i ljubavno seksualne. Preferirati ćete misionarske poze, i tu i tamo ponekad i one stoječki viseće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lav

Lav stoji žedan kraj bunara. Ne vidite očigledno. Ona slini za vama, stalno vam je iza leđa, a vaš 'visuljak' to ne registrira. Korona vam je uništila njuh, i teško namirišete novu, potencijalnu, seksi partiju. Igrate šah, kartate se i kladite, i baš nikoga ne trošite.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Djevica

Prpošne Djeve lijepo je vidjet. Svi se okreću za vama, i ego vam skakuće do nebesa. Imate ozbiljnog kandidata za sportske seksi igre, ali vas slabo doživljava. Bit će bolje, od sutra. Premjeriti će vas očima uzduž i poprijeko, i maštati će o horizontali s vama.     

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vaga

Zriktani ste tiptop, i jedino vam je oko srčeka malo prohladno. E, drage Vage, trebali ste o ljubavnoj romansi ranije (ovoljetos) razmišljati, a ne sad - kad vani zimi zima, rat traje i sve poskupljuje. Volite luksuzirat, a on je neradnik? Seksa vam nema na vidiku.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Škorpion

Bili ste skroz potonuli u gustu emocionalnu maglu. Situacija se radikalno izmijenila na ljepše i svjetlije, i to specijalno u svezi vas i Jarca ili Jarice. On(a) ima skoro sve ono što trebate. Profitabilan posao. Ugled u društvu. Vrijedan i istrajan - alpinistički seksi duh!    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac

Bez obzira gdje ste, gusta je magla svuda oko vas. Lutate od rajskih osjećaja do bolnog razočaranja, od nestvarne iluzije do hladnog otrežnjenja, i sve tako nekako u krug. Neptun na nebu 'vara' Veneru, i vaši preslatki seksi snovi poprimaju gorak okus.   

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jarac

Jarci pale energetske motore, i samo što nisu uzletjeli. Već ste otputovali? Niste, vježbate u teretani i strpljivo čekate pravi tajming za put. Na ljubavnom meniju imate plahu i smrznutu Ribu. Nježno je ljubite u vrat. Isti tren će se ohrabriti i zapaliti za vas! 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodenjak

Sjajno se zabavljate u društvu milijunaša i beskućnika. Bili ste i ostali humane ćudi. Ne radite razliku među ljudima, i nije vam najbitnije tko je kakvog imovinskog statusa. Sve je u redu, ali s kim se točno seksate? S frendom od frendice, i nitko za vas ne zna.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ribe

Slabo razlikujete snove od stvarnosti. Nevjerno ste proaktivni. Ljubavna bajka između vas i njega ili nje sigurno će krasno svršit. Kad smo već kod svršavanja, povremeno izronite iz ljepljivog i sveuranjajućeg hot klinča, da ne biste (slučajno) hiperverntilirali.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ksw 96
Gledaj uživo 20.7. od 20 sati
VOYO logo