28.12. Astrolog odgovara…

Što horoskop vidi na mom ljubavnom polju?

Maja (28)

ODGOVOR:
Rođeni ste sa Suncem u Djevici, Mjesecom i Ascendentom u znaku Škorpiona.
Usmjeravate stvaralačku energiju analitički i probirljivo. Motivirani ste potrebom da budete od pomoći i na usluzi na opipljiv način. Zračite inteligencijom i jasnom vitalnošću. Skroman i nezahtjevan osjećaj osobnosti može sputati vaše isticanje u javnosti.

S Mjesecom u Škorpionu reagirate žestoko, strastveno, suspregnutom emocionalnom snagom. Vaša slika o sebi pod utjecajem je kompleksnih, uzburkanih emocija; a samopouzdanje kadšto poljuljano negativnim emocijama ili uvećano strastvenim osjećajem za ono što namjeravate postići. Dubina osjećaja i tajnovitost pridonose vašoj zagonetnosti i karizmi. Potreba da duboko prodrete u svako iskustvo vodi vas do pronicanja u prikrivene motive ili do straha od loših namjera drugih. Osjećate se zbrinuto kad dajete i/ili primate intenzivnu emocionalnu energiju. Bojazan o ranjivosti i gubitku kontrole može vas dovesti do emocionalne potištenosti.

S Venerom u Vagi vaši emocionalno obojeni ukusi pod utjecajem su potrebe da uskladite krajnosti. Cijenite tradicionalnu ljepotu. Imate duboku potrebu za mirom, spokojstvom i skladom da bi osjetili ugodu i zadovoljstvo, što može dovesti do izbjegavanja neugodnih emocionalnih situacija. Trebate razvijati odnose koji se temelje na jednakosti i suradnji kako bi mogli ispoljavati osjećaje.

S Marsom u Lavu dokazujete se dramatično, toplo, veselo, izražajno, arogantno. Izražavanje vaših želja jako je obojeno ponosom i nagonom za priznanjem. Poduzetnost i ambicije izražavate samouvjereno, sa stvaralačkim smislom i pregrštom vitalnosti. Morate biti hvaljeni i cijenjeni zbog seksualne, fizičke ili stvaralačke snage. Često postajete nametljivi i želite dominirati nad drugima.

Sa Saturnom u Vagi težite da se potvrdite i održite sposobnošću da s drugima sklopite pravedan i odgovoran odnos. Svjesno uređujete sve planove, odnose i sve strukture na principu ravnoteže i sklada. Strah od predanog partnerstva može vam omesti uspjeh i spriječiti osjećaj zadovoljstva u intimnosti. Ulažete disciplinirani trud u održavanje veza; sva davanja, obećanja i dužnosti čine vam čast i donose duboko zadovoljstvo. Želja da udovoljite drugima može vam onemogućiti prihvaćanje neugodnih dužnosti, ali taktičnost i nepristranost mogu vam donijeti društveno priznanje.

Tijekom 2010. I 2011. godine tranzitni Saturn bit će u Vagi, u znaku u kojem imate čak pet planeta u natalnom horoskopu. Ovaj utjecaj ukazuje na važnost raznih odnosa u vašem životu, a posebno onog ljubavnog i partnerskog. Pred vama je razdoblje svojevrsne bilance, i potencijalnog velikog zaokreta u životu. Ako niste u braku, možda se tijekom 2011. godine odlučite za taj korak…

profesionalni astrolog
Wladyslaw Josip Miletić

Povratak na Net.hr