16.02. Astrolog odgovara…

Već deset godina u potpunosti sam se posvetila mužu i djeci. Željela bih raditi, izaći iz ove svakodnevne rutine, osjećati se korisnom i vrijednom. Hoću li se uspjeti zaposliti i kada?

B. S. (30)

ODGOVOR:
Rođeni ste sa Suncem u Raku, Mjesecom u Vodenjaku i Ascendentom u znaku Djevice.
Osjećate se snažnom zbog odgajateljskih, nježnih osobina. Osjećate instinktivnu potrebu da zaštitite vlastiti ego. Izražavate se stvaralački emocijama i osjećate potrebu da se ta vaša nježnost cijeni. Osjećaj osobnosti najjasnije izražavate u poznatom, zaštićenom okruženju ili situaciji.

S Mjesecom u Vodenjaku reagirate nepredvidljivo, ekscentrično, s nepristranom objektivnošću. Osjećate sigurnost kad ispoljavate potpunu slobodu ideja, samoizražavanja i inovacija. Potrebno vam je da se uključite u društvo kako bi se osjećali emocionalno usmjereni i zadovoljni. Skrbite se za druge ohrabrujući njihovu nezavisnost i osjećate se podržano kad zauzvrat dobijete potpunu autonomiju.

S Merkurom u Lavu komunicirate energično, vedro i ponosno. Vaša komunikacija je obojena smislom za dramatiku, humor i stvaralaštvo. Potrebno vam je nadahnuće da bi naučili. Činjenice povezujete intuitivno, a ne logikom. Uplitanje ega u tijek razmišljanja može izbrisati vašu objektivnost i ograničiti fleksibilnost i pamćenje činjenica.

S Venerom u Raku osjećaje izražavate nježno, utješno, zaštitnički, privrženo. Morate se brinuti i biti zbrinuti, osjećati se dijelom obitelji kako bi vam bilo ugodno. Više volite dijeliti energiju unutar poznate, povezane grupe. Lako odražavate zadovoljstva i raspoloženja drugih. U vašim bliskim vezama uvijek su prisutni osjetljivost i ovisnost.

S Marsom u Blizancima dokazujete se fleksibilno, verbalno, pametno, komunikativno, primjenjujući mnogo raznih, usavršenih vještina. Žarište vaših želja mijenja se brzo i često, i možete biti nesigurni što zapravo želite.

Sa Saturnom u Djevici težite da se potvrdite i održite svojim analitičkim sposobnostima, predanim obavljanjem zadataka i pomažući onima koji trebaju pomoć. Vaša organizacija i disciplina usmjereni su na ovladavanje detaljima i usavršavanje vještina. Nedostatak vjere u vlastitu sposobnost uspješnog djelovanja na materijalnom planu, može vas dovesti do sumnje u sebe i pretjerana straha. Potreba da uložite velik trud u uspješan rad donosi vam prave rezultate.

Tijekom jeseni 2010. godine tranzitni Saturn bit će u konjunkciji s vašim Zenitom, i to je povoljan utjecaj za «promjenu zanimanja» i pronalazak novog zaposlenja. Možete biti vrlo samozatajni u korist posla ili nekog drugog cilja. Do izražaja će doći vaša sposobnost za dugotrajan i odgovoran posao. Željeti ćete pokazati svijetu da svoju ulogu možete odigrati u odmjerenom stilu. Možete drugima biti izvor snage i pomoći im da oblikuju svoje živote.

profesionalni astrolog
Wladyslaw Josip Miletić

Povratak na Net.hr