16.08. Numerolog odgovara…

Moji sretni brojevi?

Premalo je sretnih, a previše je nesretnih brojeva u Vašim podacima.

Broj 20, u datumu rođenja, je sretan broj produhovljenosti koji je sklon duhovnom razvoju. Za osobe s tim brojem korisnije je da ne forsiraju materijalističke aspiracije, već da jačaju duhovne dimenzije svoje prirode. Ovo je broj ambicioznosti, inicijative, novih ideja i poticaja aktivnosti, a ukazuje i na uspjeh kod suprotnog spola.

Broj 23, u prezimenu Č. (3+5+8+7), je jedan od najpovoljnijih brojeva u numerologiji koji ukazuje na iznimnu pokretljivost i dinamičnu aktivnost te obećava materijalnu korist i uspjeh. Donosi posebnu vještinu u komuniciranju s ljudima i u iznalaženju novca te spretan dolazak do boljeg položaja.

U imenu Marijana nalazi se nesretan broj 16 (4+1+2+1+1+1+5+1) koji zrači opasnostima, nesrećama, brigama, nelojalnošću i nevjernostima te sklonosti padovima, lomovima, problemima sa cirkulacijom, utapljanju i prometnim nesrećama.

A u zbroju imena i prezimena je iznimno nesretan broj 39 (16+23) pa osobe s tim brojem često trpe zbog toga što ih drugi iskorištavaju. Taj broj ukazuje na osobu koja nosi i rješava tuđe probleme, a i sama nerijetko ima poslovnih i novčanih problema. Katkad se postupci samog vlasnika broja 39 mogu protumačiti kao izvor njegovih teškoća. To je tzv. “broj žrtve”.

Umjesto 50% sretnih i 50% nesretnih brojeva, imat ćete 100% sretnih brojeva i optimalnu numerološku situaciju, ako ćete razdvojiti postojeće ime Marijana u Marija u kojem se nalazi osobito sretan broj 10, koji znači čast i iznimnu uspješnost u ostvarivanju svojih namjera. To je broj znamenitih predvodnika koje cijene i kojima zavide. Osobe s tim brojem znaju dosta priuštiti sebi, ali i nesebično pomagati drugima. Osim ovako pozitivnih zračenja, broj 10 ujedno ima moć poništavanja značajnog dijela zračenja nesretnih brojeva oko sebe. Simbol je uspjeha. I u Ana u kojem se nalazi sretan broj 7 koji je originalan, ozbiljan, dostojanstven, nezavisan i studiozan. Ima snažnu intuiciju i blistavu pronicljivost te jako izraženu individualnost. Iako izvana izgleda smiren, u njemu ključa vulkan. Ima izuzetno moćan um i sposobnost da prodre do nepoznatog. Zna posjedovati telepatske sposobnosti, zainteresiran je za duhovne znanosti i za misterije. Simbol je maštovitosti, kreativnosti i tajanstvenosti.

A u zbroju oba imena i prezimena biste dobili Vama sretan broj 40 (10+7+23) koji Vam kod svake promjene, bilo poslovne bilo privatne, donosi bolji životni položaj.

Povratak na Net.hr