Zemunac se ubio pred drugovima

Džogirao sa prijateljima, izdvojio se i ubio

24.4.2013.
5:41
VOYO logo

Mladić N. M., star 27 godina, u utorak uveče je pucao sebi u glavu na terenu Fudbalskog kluba Borac u Zemunu.

Oko 21.30 časova N. M. je izvadio pištolj i ispalio sebi metak u slepoočnicu. Ranjeni mladić prevezen je u Urgentni centar, gde je nešto kasnije, od zadobijenih povreda i preminuo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevici ovog događaja kažu da je mladić na fudbalski teren došao sa još nekoliko drugara i da su rekreativno trčali po stadionu. U jednom trenutku, N. M. se izdvojio iz grupice i ostao sam.

- Čuo sam neki jak zvuk, kao kada se ispali petarda – kaže očevidac, koji se u trenutku pucnjave nalazio na istom terenu i trenirao sa svojim kolegama iz ragbi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Okrenuli smo se i videli grupicu mladića koji su džogirali kako jure ka svom drugu i viču da zovemo Hitnu pomoć. Dotrčali smo do nesrećnog momka, koji je krvario, ali je tada još disao. U ruci je imao pištolj i tog trenutka smo shvatili da je pokušao da sebi oduzme život.

Momci koji su bili na stadionu pozvali su Hitnu pomoć, koja je povređenog mladića odvezla u Urgentni centar na odeljenje reanimacije. Lekari su se skoro dva sata borili za njegov život, ali, nažalost, nisu uspeli da ga spasu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo