Sinu Željka Mitrovića preti od 2 do 12 godina zatvora

„Ne želim da ga opravdam, ali rekao mi je da će se ubiti“

19.7.2013.
15:19
VOYO logo

Aleksandar Mitrović, sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića bi mogao da bude osuđen za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja. Krivični zakonik Srbije za to delo predviđa kaznu od dve do 12 godina zatvora.

Prema rečima očevidaca vozač nije ni zastao posle nesreće, već je dodao gas i pobegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/GOXI5BmGJTg?rel=0

Dvadesetogodišnji Mitrović je sinoć, oko 23.30 u Ustaničkoj ulici terenskim vozilom “Pinka” marke BMW X6, usmrtio maloletnu devojku Andreu Bojanić (17), a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, rano jutros, oko 2 časa posle ponoći, Aleksandar se sam predao policiji došavši u Policijsku stanicu grada Beograda, sa ocem i advokatom.

- Ja sam u tom trenutku sleteo na aerodrom u Beogradu posle dvodnevnog odmora. Ne želim da ga opravdam, da me niko pogrešno ne razume, ali čim me je pozvao rekao je da će se ubiti, da ne zna šta da radi i da želi da ide u policiju, ali ne zna ni gde je, ni kako da ode. Otišao sam odmah po njega sa advokatom i odvezao ga u stanicu policije. Rekao sam sudiji da je moj sin ubio devojku, a on je takođe dao izjavu -, rekao je Mitrović za "Blic", a u izjavi za "Kurir" je takođe potvrdio da se nesreća dogodila i da mu je sin rekao da je za njega bilo zeleno svetlo na semaforu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Rado bih svoj život menjao za njen. Učinio bih sve, odrekao bih se svega što imam kada bih mogao da promenim ovakvu zlu sudbinu koja nas je zadesila -, rekao je Željko Mitrović.

Povodom teške nesreće na svojoj Fejsbuk stranici oglasila se i supruga Željka Mitrovića Milica koja je napisala: Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećamo zbog smrti nesrećne devojke. Iskreno saučešće porodici nastradale devojke. Težak momenat za sve nas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo