Vozač tramvaja preminuo tokom vožnje

Nesrećni čovek najverovatnije umro usled srčanog udara

27.8.2013.
1:15
VOYO logo

Radovan G. (46), vozač tramvaja na liniji sedam, preminuo je od posledica srčanog udara večeras oko 21.15 sati u toku vožnje uz Bulevar kralja Aleksandra. Niko od putnika nije povređen. Tramvajski saobraćaj je nakon nekog vremena ponovo normalizovan.

Tramvaj se kretao iz pravca centra grada prema Zvezdari, a nakon što je vozač doživeo srčani udar, vozilo je nastavilo da se kreće i zaustavilo se tek na raskrsnici Bulevara i Ruzveltove ulice. Prema rečima putnika u tramvaju, primetili su da se nešto čudno dešava tek kada tramvaj nije nastavio da se kreće svojom redovnom trasom uz Bulevar već je počeo da skreće u Ruzveltovu ulicu. - Tada je jedan od putnika u prednjem delu vozila rekao da je vozač pao u kabini. Valjda je imao srčani udar - priča očevidac i dodaje da je nesrećnom vozaču odmah pritrčao jedan od putnika koji je pokušao da ga reanimira sve dok nije došla Hitna pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon bezuspešnih pokušaja reanimacije, lekari su mogli samo da konstatuju smrt. Tokom policijskog uviđaja tramvajski saobraćaj je bio u prekidu u Bulevaru kralja Aleksandra i u Ruzveltovoj ulici zbog čega se stvorila gužva u saobraćaju. Tramvajski saobraćaj je međutim nakon nekog vremena normalizovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo