Uhapšeni dileri uvalili i kupce u problem

Kod grupe smederevskih dilera pronađen spisak kupaca i dužnika za drogu

8.7.2013.
15:11
VOYO logo

Miloš M. (23) iz Lapova, Dejan T. (25) iz Smederevske Palanke, Bojan V. (31) i Miroslav M. (39) iz Smedereva uhapšeni su pod sumnjom da su na teritoriji Lapova, Velike Plane, Žabara, Svilajnca i Smedereva preprodavali heroin, marihuanu i spid. Kod njih su prilikom hapšenja pronađeni ispiskovi kupaca i dugovanja, piše Blic.

Kod Miloša M. inspektori su našli i oduzeli 12,1 gram heroina i 9,5 grama marihuane. Pronađeno je i više tableta "tramadola" i "buprenorfina" namenjenih za "miksovanje", elektronska vagica, kesice za pakovanje droge, rebrasti nož za sečenje heroina "u kamenu", kao i spisak kupaca droge sa naznačenim količinama i dugovanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Četvorica osumnjičenih se, na osnovu dosadašnjih saznanja policije, terete za prodaju oko 40 grama heroina, 35 grama marihuane i 10 grama spida. Krivična prijava je podneta protiv još tri osobe iz Smedereva, Velike Plane i Žabara, koje se sumnjiče za neovlašćeno držanje opojnih droga, a policija nastavlja rad na identifikaciji i procesuiranju svih korisnika i dobavljača narkotika iz ovog lanca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo