Udavio se plivajući ka Miroslavu Iliću

Muškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao

13.7.2013.
18:08
VOYO logo

Koncert popularnog pevača Miroslava Ilića na jezeru Očaga kod Lazarevca završio se tragično po njegovog obožavaoca B. T. (34), koji je odmah po završetku koncerta obučen skočio u jezero kako bi preplivao na suprotnu obalu do svog omiljenog pevača, ali ga je voda brzo progutala, piše "Informer".

Devojke koje su bile u neposrednoj blizini nesrećnog muškarca kažu da se sve dogodilo munjevito i da niko nije slutio šta će mu se desiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Stajale smo na obali pored njega kad se zaleteo u vodu. Nekoliko njegovih drugara na trenutak je pokušalo da ga spreči ali uzalud. Istrgao im se i uleteo u Očagu. Nismo mogli da procenimo da li je bio pripit ali činjenica je da je bio spreman da prepliva jezero samo da upozna Miroslava Ilića. To što je hteo u vodu u početku nas nije iznenadilo, jer se mnogi kupaju u jezeru čak i uveče, pa nismo obraćali pažnju. Međutim, muškarac je samo nekoliko puta zamahnuo u vodi i nestao. Onda je nastala panika -, pričaju devojke.

Brzo su pozvane policija i hitna pomoć pa je potraga za telom odmah počela. Nakon kraćeg vremena pronađen je leš B. T. i odmah poslat u Institut za sudsku medicinu na obdukciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čuveni pevač Miroslav Ilić kaže da nije video kada se to dogodilo ali da je kasnije čuo za tu tragediju

- Glupo mi je da bilo šta komentarišem. Naravno da mi je mnogo žao, sve bih dao da se to nije dogodilo. Kad je već toliko voleo mene i moje pesme, bilo bi mi drago da smo se upoznali. Još uvek ne znam ni o kom se dečku se radi, tako da nisam njegovoj porodici izjavio saučešće. Teško mi je što se mladi život tako završio. Zaista ne znam šta bih u ovom trenutku još rekao. Sve je to strašno -, kaže Miroslav Ilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo