Ubio oca devojke koja mu je ubila sina

Krvava osveta u Kuršumliji

Nikola Šćepanović (55) iz Kuršumlije, otac pokojnog Nenada, koga je pre dve godine ubila devojka Maja Milanović, ubio je danas Majinog oca Zorana Milanovića (49), piše Kurir.

Ubistvo se dogodilo ispred kuće Milanovića, gde on u prizemlju drži kafanu a prema nezvaničnim informacijama Nikola je u Zorana ispalio devet hitaca iz pištolja a zatim otišao u policiju i predao se.

Nikola je danas nekoliko puta prolazio kolima pored kuće, kao da je čekao kada će Zoran da izađe. Kako sam čuo, Zoran je oko 15 sati izašao i seo za jedan sto u bašti svoje kafane. Tada je naišao Nikola i pucao u njega – kaže jedan od komšija Milanovića.

Pre dve godine Maja Milanović je posle kratke svađe sa Nenadom u kafiću otišla do njegove kuće i ušla u njegovu sobu. Pošto je često dolazila kod Nenada, znala je gde se nalazi pištolj.

Kada je on došao za njom, ona je pucala u njega. Inače, pravosnažnom presudom Maja Milanović je za ubistvo Nenada Šćepanovića osuđena na devet godina zatvora. Šćepanovići su veoma nezadovoljni presudom a sam Nikola je u izjavi za Kurir posle prvostepene presude kazao da smatra da mu je ovakvom presudom sin ponovo ubijen.

Foto: Kurir

Povratak na Net.hr