Tragičan sudar kod Velike Plane: Poginulo dvoje dece, 12 ljudi povređeno

Kombi holandskih i automobil francuskih registracija sudarili se na autoputu Beograd - Niš

28.8.2013.
10:13
VOYO logo

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 04.30 na autoputu Beograd-Niš kod skretanja za Veliku Planu poginula su dva deteta, dok je 12 osoba povređeno.

Sudar se dogodio u pravcu ka Beogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do nesreće je došlo kada su se sudarila dva vozila - kombi holandskih i automobil francuskih registarskih tablica, nekoliko stotina metara od skretanja za Veliku Planu. Tom prilikom život su izgubila dva mala deteta, starosti tri i deset godina. jedno je preminulo na licu mesta, a drugo na putu do bolnice.

Takođe povređeno je osam osoba, od koji su zbrinuti u bolnici u Smederevskoj Palanci. Direktor te bolnice izjavio je za B92 da su u tu ustanovu rano jutros dovezeni svi povređeni, koji su državljani Francuske i Holandije, najverovatnije turskog porekla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema njegovim rečima, među povređenima je troje dece, od koji je jedno hitno prebačeno u beogradski Urgentni centar, drugo je smešteno na ortopediju, a kod trećeg povređenog deteta u toku je operativni zahvat.

Povređene su i majke dece, koje su zadobile povrede glave i kičme, ali nisu životno ugrožene. Direktor bolnice u Smederevskoj palanci je kazao i da su iz bolnice zvali telefonom sve lekare tog grada koji nisu na dužnosti, da dođu u bolnicu i pomognu im oko zbrinjavanja povređenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog ove nesreće na autoputu je formirana velika kolona, ali je jutros, nakon što je završen uviđaj, saobraćaj normalizovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo