Surduličanka (41) prerezala vene dečku na spavanju

Napad zbog neuzvraćene ljubavi

17.5.2013.
21:34
VOYO logo

Policija u Surdulici uhapsila je Svetlanu D. (41) zbog sumnje da je žiletom isekla vene svom dečku Miroslavu S. (46), piše Kurir.

Prema informacijama ovog lista, oni su se u kući posvađali, a zatim je Svetlana napala svog partnera dok je on spavao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On se u teškom stanju trenutno nalazi na Hirurgiji surduličke bolnice, navode Novosti.

Ona je na saslušanju u policiji rekla da se na takav čin odlučila jer joj nije uzvraćao ljubav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako Novosti saznaju od medicinskog osoblja, ovakav slučaj se ne pamti, a nesrećan čovek je u teškom stanju i još uvek ne dolazi svesti.

- Ima brojne povrede po celom telu. U četvrtak uveče je odvezen u Klinički centar u Nišu, gde su mu povezali vene, a sada se nalazi kod nas na Hirurgiji, ima povrede po celom telu u vidu posekotina, preloma i modrica - kaže medicinski radnik koji je ujedno i rođak povređenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovek je izgubio puno krvi i nije u stanju da ispriča policiji šta se sve desilo. Jedino je uspeo da kaže „kako je jeo keks i mleko“ i da se posle toga uspavao.

Povredila i sebe

- Svetlana je nakon ovog gnusnog čina nanela i sebi nekoliko povreda žiletom, ali su njene povrede lakše pa joj je momentalno određeno policijsko zadržavanje od 48 sati. Ona se tereti za pokušaj ubistva jer je Miroslavu nanela teške telesne povrede. Istraga je u toku, a nakon njenog iskaza istražnom sudiji, biće joj određen pritvor - kaže Dragan Stamenković, portparol Policijske uprave u Vranju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rođaci Miroslava su u šoku. Kako saznajemo, ovaj par je već dugo u vezi i nikada nisu imali većih problema, mada je pre par messeci Miroslav odlučio da prekine ovu vezu, što je navodno Svetlana teško prihvatila, pa je pričala zajedničkim prijateljima da će ga „uništiti“. Međutim niko nije verovao da će ova ljubavna priča imati ovako tragičan epilog.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo