Srpski državljanin ubijen u Budvi

Nepoznati muškarac sa crnim šeširom je prišao Pančevcu sa leđa i ispalio tri hica

2.7.2013.
10:55
VOYO logo

Državljanin Srbije Miloš Vidaković (29) iz Pančeva ubijen je rano jutros u pucnjavi kod Starog grada u Budvi, saopštila je crnogorska policija.

Kako se navodi, u pucnjavi je ranjena i jedna devojka, a više osoba je povređeno dok su u panici bežali sa mesta događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidaković je pogođen sa najmanje tri hica iz pištolja dok se sedeo u jednom kafiću ispod zidina Starog grada u Budvi, a od posledica ranjavanja preminuo je na putu ka Opštoj bolnici u Kotoru.

Policija je navela da je nepoznati muškarac sa crnim šeširom prišao Vidakoviću sa leđa i ispalio tri hica u predelu grudnog koša, a zatim počeo da beži, kada je nasumice opalio još nekoliko hitaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Uprava policije Crne Gore preduzima intenzivne aktivnosti na rasvetljavanju ubistva Vidakovića. Medju tim aktivnostima je i komunikacija sa službenicima Direkcije policije MUP-a Srbije, radi razmene relevatnih informacija - navodi se u saopštenju.

U popularnim šankovima ispod zidina Starog grada u vreme pucnjave bilo je više od 500 gostiju.Policija je saopštila da je istraga u toku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranjen u aprilu u "Galenici?"

Podgoričke "Vijesti" podsećaju i na ranije pisanje srpskih medija navodeći da je čovek sa istim imenom i prezimenom iz Pančeva proteklih godina učestvovao u nekoliko pucnjava i drugih incidenata, uključujući i tuču sa policijom, prenosi "Kurir".

"Kurir" je pisao da je izvesni Miloš Vidaković (29) u aprilu ranjen u pucnjavi u Beogradu u naselju "Galenika", kada je nepoznati napadač ispalio na njega nekoliko hitaca, navodno zbog devojke. On je u panciru u večernjim satima došao taksijem iz Pančeva i sastao se s muškarcem nepoznatog identiteta. Ubrzo je došlo do svađe i sukoba posle čega je Vidaković počeo da beži. Napadač je posle 500 metara uspeo da ga stigne - izvadio je pištolj i ispalio više metaka, ranio Vidakovića u nogu i glavu pa pobegao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da li je to isti čovek?

Ovo, međutim, nije prvi put da se ime Miloša Vidakovića iz Pančeva pojavljuje u novinama. Tako je još u dva navrata pisano o Vidakoviću, ali zasad se ne zna da li je reč o istom čoveku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo